Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο "ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.... Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο... ΨΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ...!!! 

Καί κατά των... εκλογών και υπερ  της εξάντλησης της τετραετίας τάχθηκε ο  Καρατζαφέρης, ενώ παράλληλα έδωσε συνέχεια στην επίθεση κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι:
 «Εχει ένα γινάτι, ένα καπρίτσιο, να γίνουν οι εκλογές σώνει και καλά τώρα, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι είναι μπροστά και ενδεχομένως έχει κάποια ανασφάλεια».
Άρες- μάρες, Καρατζαφέρειες κουταμάρες...!!!
Δεν καταλαβαίνει ότι να τάσεται κατά των εκλογών ομολογεί την αδυναμία του να μπεί στη Βουλή και όσοι οπαδοί από το 2% του έχουν απομείνει, θά συρρικνωθούν στο... 0,5%...!!! 
Όμως ο "συναυτουργός" του μνημονίου πού αποτέλεσε την βασική αρχή να πάμε αναπόφευκτα στο δεύτερο και "βαποράκι" του Δ.Ν.Τ., δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εντολές των αφεντικών του...
Άστε πού η "ιστορία" με τον Αιβαλιώτη πού προβλέπεται μετά τις αποκαλύψεις να είναι εκτός ψηφοδελτίων θα του στοιχίσει ψήφους σε Πανελλήνιο επίπεδο, αφού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί πως Βουλευτής κόμματος που παριστάνει τον Υπερπατριώτη έπεσε στο ατιμωτικότερο αδίκημα του αστράτευτου διαρκείας, πέραν βέβαια των ποινικών ευθυνών της απάτης και πλαστογραφίας...!!!
Μετά δε το φιάσκο πού έπαθε από τον Τράγκα πού τον τοποθετούσε πρώτο στο ψηφοδέλτιο "Επικαρπίας",τώρα μαθαίνουμε ότι  ούτε ο Ψινάκης με τον Καρβέλα πού τους είχε σίγουρους δεν πάνε μαζί του, μετά την δημοσκοπική του... συντριβή...

4 σχόλια:

  1. ενας παει(με το αζημειωτο),10 φευγουν.....

    δεν πιστευω οτι Χατζαρας πηγε αφιλικερδως....

    Καρατζαφερη μας τελειωσες...
    αρκετα μας κοροιδεψες.......
    πολλα ανεχτηκαμε ΦΤΑΝΕΙ

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια η φωτογραφία Καρατζαφερη-Βαιτση, που τη βρηκες ρε Πολιτικο Σαφαρι; τι πλάκα ειναι αυτη που τους κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΙΤΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ...ΠΙΕΙ,Ω ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Η ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΤΖΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΣ ΚΩΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕ-ΚΩΜΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή