Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ (ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ) ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ....

ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Α! ΠΕΙΡΑΙΑ... 

Με μια ακόμη κίνηση-έκπληξη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς «μπετονάρει» τις όποιες διαρροές του κόμματος προς τα δεξιά.

Χθες «κλείδωσε» την υποψηφιότητα του γιατρού Νίκου Βλαχάκου, αδελφού του Ελληνα ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου που έπεσε στα Ιμια, στον Πειραιά.
Ο Νίκος Βλαχάκος , είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, με καταγωγή από τη Μάνη και είναι ο αδερφός του αδικοχαμένου υποπλοιάρχου των Υμίων Παναγιώτη Βλαχάκου. 
Δεν τον συναντάμε πρώτη φορά στην πολιτική, καθώς έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά. 
Είναι χειρούργος στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ όσοι τον γνωρίζουν λένε τα καλύτερα λόγια για τον δικό τους Νικόλα που πολλές φορές, στάθηκε πάνω απ' όλα άνθρωπος και σώζει ζωές ασθενών, χωρίς να ζητά επιπλέον χρήματα κοινώς φακελάκι

Είδηση απο "Δημοκρατια"

15 σχόλια:

  1. εγω ΕΝΑ εχω να πω περι αυτου: ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαταλογιάννης Δημήτριος,υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟς στην Καβάλα,σήμερα αποχαιρέτησε τον Καρατζαφέρη και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι για το μεγάλο μαντρί...όλο και κανένα κοκαλάκι θα γλείψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα τριζουν τα κοκκαλα του ΗΡΩΑ αδερφου του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι οι αλαγες ερχονται σιγα σιγα με νεους ανθροπους στιν πολιτικη μπορει να διαφονουμε με ανθροπους και επιλογεες τους ομος η δημοκρατια ετσι ειναι εκτος αν θελουμε να περιμενουμε τιν επανασταση. ?ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (για να μην ειμαι ανωνημος και φιλος του γιατρου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κρίμα που ο Πάγκαλος αποσύρετε! Θα είχε πλάκα σε μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ να κάθονται δίπλα-δίπλα! θα κόβει και τον αέρα ο Πάγκαλος με τον όγκο του και δεν θα ξαναπάρει την σημαία ο... αέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Βλαχάκος δεν είναι χαζός για να παρασύρεται από λαικισμούς τύπου κατώτατης σύνταξης 800 ευρώ, τερατολογίες όπως αυτή των 600 δις που έβγαλαν από τα cds τα οποία αποδείχτηκαν 3 δις και φυσικά επειδή είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ θέλει μια σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μας κρατήσει στο Ευρώ. Μια χρεοκωπία και επιστροφή στη δραχμή θα ελιχε φοβερές συνέπειες στα εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΑΚΟ!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσο λιγο ξερω τον Νικο Βλαχακο ενα εχω να πω οτι πανω απο ολα ειναι Ανθρωπος!Μακαρι να βγει....
    Τζενη Κρανιδι Αργολιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΣΟΥ ΚΙΚΗ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΒΟΥΝ.ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΙΡΙΑ ΔΙΩΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΜΩΝΩ ΓΙΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ.ΝΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΣ (ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ)ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΙΚΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή