Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΑΝΩΝΥΜΟΥ» ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ... Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

«Ε, ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΜΕ... ΠΡΟΔΩΣΕΣ»...!!! 

Για την αντιγραφή Νίκος Σχοινάς
πρ. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ 

«Πρόεδρε»,  Καρατζαφέρη,
Με ρωτάνε συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, γιατί το 2007 και το 2009 ψήφισα το ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τους έπεισα κιόλας να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. 
Γιατί εγκαταλείψαμε ΝΔ,

 ΠαΣοΚ και αριστερά κόμματα και σπεύσαμε να στηρίξουμε το ΛΑΟΣ;
Τους απαντούσα. 
*- Για να μπει το κόμμα αυτό στη Βουλή και ο Πρόεδρος του να γίνει Δυνατός (θεσμικό ρόλο, τον λένε), να μας εκπροσωπεί, να γίνει η φωνή μας, να ελέγχει την Εξουσία, να υποστηρίζει τα δικαιώματα  μας, να πολεμήσει τη διαπλοκή, την αλαζονεία, τον νεποτισμό, να περιορίσει το κράτος, να διδάξει δημοκρατία, να διορθώσει τα κακώς κείμενα κατά το δυνατόν!
*- Γρήγορα όμως διαπίστωσα, ότι κι εσύ με απογοήτευσες και  με πρόδωσες! 
*- Αναρωτιέμαι τώρα, 
γιατί έτρεχα να σου φέρω ψήφους, γιατί ορκιζόμουν, ότι διέφερες από τους άλλους, γιατί γινόμουν κυματοθραύστης στις επιθέσεις που δεχόσουν, γιατί γελάστηκα τόσο πολύ;
*- Γιώργο Καρατζαφέρη, σε ψήφισα, ΕΠΕΙΔΗ: 
νόμισα, ότι θα γίνεις άλλος Πλαστήρας, όμως φρόντισες να συγκαταλέγεσαι μεταξύ των πλουσιοτέρων πολιτικών. Ποιος πραγματικά είσαι; 
*- Πολιτικός ή μπίζνεσμαν;
υποσχέθηκες, ότι θα πολεμήσεις την διαπλοκή και τη διαφθορά, αλλά τα βρήκες με τους μεγαλοεργολάβους και συμβιβάστηκες με το αρρωστημένο πολιτικό σύστημα. 
*- θεώρησα, ότι με ήθελες συμμετοχικό, με άποψη και ψήφο και διαπιστώνω τώρα,  ότι με ήθελες παθητικό και απλό χειροκροτητή στο ιδιόκτητο κόμμα σου. 
περίμενα, ότι η ηθικολογία σου από το Τ/Α και όχι μόνον, θα γινόταν πράξη και εσύ «είσαι δάσκαλος που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες». 
*- Τι φαρισαϊσμός και οποία υποκρισία!!!
θα σχεδίαζες ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα με πυλώνες τον  Πατριωτισμό και τα Κοινωνικά θέματα, αλλά εσύ το παρέδωσες στους νεόφερτους Αριστερούς, στους σαλταδόρους και στους Δούρειους ίππους, των οποίων η προσφορά είναι ανύπαρκτη και ξέφτισαν το κόμμα. 
*- ήλπιζα, ότι θα αγκάλιαζες την Νεολαία, που εγκατέλειψαν οι άλλοι στο έλεος του Θεού, της καφετέριας και των ναρκωτικών, αλλά φαίνεται να τους αγνοείς παντελώς.
ξεκίνησες να χτίζεις το κόμμα με υγιή υλικά (μορφωμένους, επιστήμονες, κοινωνικά καταξιωμένους), αλλά προτίμησες τους γραφικούς, ανεπαρκείς και τους «βρώμικους».
*- εμφανίστηκες ως Δημοκράτης, αλλά εσύ κυβερνάς αυταρχικά, εκβιαστικά, με απειλές, χωρίς να δέχεσαι διάλογο, προτάσεις και κριτική από κανέναν. 
*- περίμενα το άπλωμα του κόμματος, εσύ όμως έβαλες την οργάνωσή στην «κατάψυξη», αδρανοποίησες τα στελέχη και απομάκρυνες τα  καλύτερα από αυτά.
σε ήθελα κοντά στον αγρότη, στον εργάτη, στον άνεργο, στον λεηλατημένο λαό από τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ και του  ΠΑΣΟΚ κι εσύ προτίμησες την ελίτ του Κολωνακίου.
*- απαιτούσα να ασκείς συγκροτημένη και αποτελεσματική πολιτική, αλλά περδικλώθηκες με τις αλληλοδιάδοχες κολωτούμπες σου στα μνημόνια και στη συγκυβέρνηση.
*- έλεγες, ότι θα «βομβαρδίζεις» τη βουλή με προτάσεις – θέσεις  για τα κοινωνικά θέματα και διαπιστώνω,  ότι ο «βασιλεύς ήταν γυμνός», χωρίς επιστημονικό επιτελείο. Πυροτεχνήματα.
*- με συνεπήρε  το «ρήξη και ανατροπή», αλλά το κατάντησες σαν την «επανίδρυση» του Καραμανλή, τον «εκσυγχρονισμό» του Σημίτη, την «κάθαρση» του Μητσοτάκη, το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου, κλπ. Λαϊκιστί μια μπαρούφα ήταν κι αυτό! 
*- Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως θα κατάλαβες, ήμουν η γνήσια φωνή του έντιμου, του αγνού, του καλοπροαίρετου, του ανώνυμου ψηφοφόρου του ΛΑ.Ο.Σ, τον οποίο όμως χρησιμοποίησες να σε ψηφίσει και  ποτέ δεν υπολόγισες. 
*- Με μια λέξη με θεωρείς ανόητο, ή αφελή.
*- Τώρα που κινδυνεύεις να μείνεις «εκτός νυμφώνος», όπως καταδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, με καλείς να σε ξαναψηφίσω.
 Ε! Όχι, γιατί με κορόιδεψες κατ΄ επανάληψη. 
Δεν σε πιστεύω πια.

12 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΠΟΥ Ο ΣΑΝΚΑΡΕ ΤΟΥ ΑΡΗ
    ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΙΓΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλοι τέλος γιά τον Καρατζαφέρη.
    Μεχρι εδω ο αγράμματος και γελοίος πολιτικός μαζί με το θλιβερό συναφι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή έχεις καταντήσει εμμονικός ή σε κάτι σκοπεύεις;Είμαι αρκετά έξυπνος για να αντιλαμβάνομαι το δεύτερο επίπεδο ενός κειμένου.Μας κούρασες.Εσυ στον ύπνο σου τον Καρατζαφέρη θα βλέπεις.Eμείς τι φταίμε;Επειδή τα χαλάσατε πρέπει να μας παιδεύεις;Τόσα χρόνια που είσασταν κολητάρια ήταν όλα μια χαρά.Σχέση μίσους πάθους;ΧΑχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ...ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΘΕΙΤΕ.ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΦΕΥΓΑ,ΠΑΣΤΡΕΨΟΥ.ΝΤΕΝΕΚΕ,ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ.ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟ,ΜΑΣΚΑΡΑ!!!!!!!!
    Κ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι φιλε δεν θα παμε στον Αντωνη
    στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πηγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ.....Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ....ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΚΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.....ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ......ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάνα Μπάρμπα στο ΛΑΟς,μήπως το 'χασε ο πρόεδρος?Έχει μαζέψει όλο το life style,αυτό δεν είναι κόμμα,θίασος για επιθεώρηση είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ.ΤΙ ΠΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχοινά, αυτή η επιστολή, είναι το καλύτερο κείμενο που υπογράφεις για τον άφιλο, τον καιροσκόπο, τον εκμεταλλευτή Καρατζαφέρη.Λές αλήθειες και μόνο αλήθειες. Αυτούς δε που σε βρίζουν, μη δίνεις σημασία. Εμείς που σε ξέρουμε, ακόμη κι ο Καρατζαφέρης θα λέμε πάντα καλά λόγια, γιατί αγωνίστηκες, κουράστηκες, πρόσφερες και μάλιστα ανιδιοτελώς. Σε κάποιους απ΄ αυτούς έδωσες πλούσια την αγάπη σου, τον καλό συμβουλευτικό λόγο και την προστασία σου. Όλα αυτά τα άρθρα, ελπίζω να τα κρατάς κάπου. Σου προτείνω να τα δώσεις στον Α. Γεωργιάδη να τα εκδώσει, να τα πουλήσετε, να κερδίσεις τα χρήματα τουλάχιστον που ξόδεψες απ΄ τη τσέπη σου για να οργανώσεις αυτό το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Οταν, αγαπητέ μου Νίκο. σου τα έλεγα από την αρχή και εξηγούσα το γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ επρόκειτο να είμαι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ μου έλεγες, και χαίρομαι που τώρα το παραδέχεσαι δημοσίως, ότι "έκανα λάθος..."
    Εγώ τουλάχιστον δεν συγκαταλέγομαι στους αφελείς, εύπιστους και ρομαντικά ανόητους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Σχοινά, καλά τον ζωγραφίζεις τον κολοτούμπα μέσα από τα άρθρα σου. Εσύ όμως μπορείς να τον κρεμάσεις ανάποδα, αφού ήσουν κοντά του από το 1981. Για δε γράφεις πόσες λαθροεισαγωγές έκανε για να φτιάξει το κανάλι του, πως τον έκανε βουλευτή ο Μητσοτάκης με τον μυστικοσύμβουλο του τον Σπυρόπουλο, πόσους δάγκωσε για να στήσει το κόμμα και παράλληλα να αναπτύξει επιχειρήσεις σε Κύπρο και αλλού. Κάποτε πρέπει να μάθουμε κι αυτή την πλευρά του. Μόνο εσύ τα ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Σχοινάς απομακρύνθηκε από το κόμμα όταν προέκυψαν βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος του και μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, από την εποχή που ασκούσε το επάγγελμα του εκτελωνιστή... Επειδή ο Καρατζαφέρης, και πολύ σωστά, ΔΕΝ κάλυψε τις λαμογιές του και τον έστειλε να καθαρίσει με την δικαιοσύνη αν ήταν να τον ξαναδεχθεί, "σπάστηκε" και άρχισε την λασπολογία!

    Σημειωτέον, ότι τέλος του 2003 ο Σχοινάς είχε φύγει και είχε πάει στη ΝΔ, όπου βοηθούσε εκεί στο αντι-ΛΑ.Ο.Σ. γραφείο που είχε στήσει ο Μεϊμαράκης. Όταν το κόμμα μπήκε στη Βουλή το 2007 ξαναγύρισε και μάλιστα ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν του κράτησε "μανιάτικο" αλλά τον εμπιστεύθηκε σε καίρια θέση ως μετακλητό (όχι μόνιμο) στο γραφείο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή. Τώρα ο Σχοινάς απλά επιβεβαιώνει το "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός το ευεργετηθέντως"...

    Το 1.000.000 ευρώ, παραδόθηκε στο Ταμείο για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων. Μετά το σύνολο του λογαριασμού μεταφέρθηκε σε άλλους κρατικούς κωδικούς χωρίς να έχουν ενημερώσει ακόμα -ούτε και πρόκειται...- το που τελικά πήγε, παρά τις ερωτήσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

    Τέλος, χίλιες φορές να παίρνει από την κρατική επιχορήγηση λεφτά και να τα κάνει έργα, παρά να γίνονται αφίσες! Το 1/10 να έκαναν και οι άλλοι, που παίρνουν και περισσότερα λεφτά, καλό έκαναν... Αλλά που;;;
    Τι να κάνουμε, κάποιοι έχουμε ζήσει από κοντά κάποιες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή