Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ (Α.Ε.) ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ...!!!

30.000 ΕΥΡΩ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ»  ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012...!!!

Ο αντιμνημονιακός «χοντροπατριώτης» δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, παρτενέρ μέχρι πρότινος του Στέφανου Χίου στο κανάλι του Κουρή KONTRA και Υπ. Βουλευτής των (Α.Ε.) τού Καμμένου,

σύμφωνα με δημοσίευμα  του Ελεύθερου Τύπου, φέρεται να έχει εισπράξει από την ΕΥΠ  τό  ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της υπηρεσίας, μόνο τον μήνα Ιανουάριο του 2012...!!!
Σημειώνουμε ότι πολλές φορές ο Χίος είχε κάνει υπαινιγμούς γιά σχέσεις τού Χήτου ως καί του... «φαλακρού ειδώλου» Γιάννη Δαραβίγκα Υπ. του ΛΑΟΣ, με την ΕΥΠ.
Υπενθυμίζουμε ότι από το KONTRA , προέρχεται και ο δημοσιογράφος πού συναγωνίζεται σε εξυπνάδα τον Μανώλη Καψή του mega,  ο Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος τύπου των Α.Ε. Καμμένος...!!

5 σχόλια:

  1. ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛEEI ΚΑΠΟΥ 3000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Λ/Μ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΔΩ; ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΛΛΙΩΣ, ΠΕΘΑΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! ρε γαβ-γαβ.... ο μιχαλολιακος δεν τα επαιρνε επισης(απο το 1981 ως εκτακτος συνεργατης της ευπ....).τραβα γιδι να τον ψηφισεις τον ρουφιανο αρχηγο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ....

    ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ...

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραγκιόζηδες...
    http://youtu.be/ZyRY1lDBSsc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ... ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ , ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛIΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή