Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ--ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ... ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ...!!!

ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ", ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ...ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

Σήμερα το πρωί, τό "αγλάϊσμα" του πολιτικού πανθέου Γ.Καρατζαφέρης, ομού και αδιαιρέτως με τον  --"Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών στους Ναούς των μεγάλων....Αντιμνημονιακών  λυγμών"-- Γ.Τράγκα,

ανεπιλήπτου ηθικής δημοσιογράφο, "κάργα" ανιδιοτελή καί "κάργα"μακρυά από την "οσμή"  τού  χρήματος, ετέλεσαν  μνημόσυνο  στη μνήμη του αποβιώσαντος το 1960 Αρχηγού του κόμματος των "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ", του Α΄Αναμορφωτικού κόμματος, το οποίο δημιούργησε ο Αρμάνδος Δελαπατρίδης, ARMEE DE LA PATRIE, και κατα κόσμον Τηλέμαχος Νταλάκας.
Ποιά άραγε ανάγκη οδήγησε αμφότερους να τελέσουν μνημόσυνο στην μνήμη τού Δελαπατρίδη, αδυνατούμε να...κατανοήσουμε...!!!
 Υ.Γ.
Πασα σκέψη γιά... παρομοίωση των ως άνω κυρίων με τον Δελαπατρίδη είναι κακόβουλη, ανυπόστατη, ψευδής και συκοφαντική...
Τελεία και παύλα...!!!

8 σχόλια:

  1. Έχουν και οι δύο την ιδια αρρώστια το ζάχαρο, από το πολύ μέλι πού βάζουν στα χεράκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί θα πλακωθουν στη μοιρασια, πως θα κανουν μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η.. ΑΡΠΑΧΤΗ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μη την πατήσει ο (Τρικι)Τράγκας σαν αγράμματος,στον Καρατζαφεράκο δεν έχει ψωμι.Μόλις δει το 1,4% και το 0,5% στις δημοσκοπίσεις θα του την κάνει του κωλοτούμπα.΄''Γιώργο μου,ξέρεις πόσο σ'αγαπάω αλλά ο γιατρός,το ζάχαρο,ο Χατζηνικολάκης,η δημοσιογραφία ο κακός μου ο καιρός ...δε μπορώ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Θάνο Πλεύρη πόσο θα περιμένεις ακόμα,θα αυτοκτονίσεις πολιτικά?Κάντην αγόρι μου ,τι δουλειά έχεις εσύ σοβαρός και μορφωμένος με επίπεδο και πολιτική αντίληψη νμε τους Τράγκες και τους Χρυσανθακόπουλους-Χατζάρες-Παπαμιχαήλ και Κατερίνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματιά είναι να απορεί κανείς, πώς ο Πλεύρης είναι ακόμα εκεί..., σε αυτόν τον βόθρο.
    Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικο Σαφαρι σήμερα εγραψες το εξυπνότερο κειμενο και πολυ-πολυ πολιτικο.
    εισαι απιαστος και το πιστευω. μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ν.δουλα θα σωσει την ΕΛΛΑΔΑ. Τωρα που ενεταξε και τον αρχιστρατηγο της μαλακιας -βλεπε μπουμπουκο- ποιος την πιανει.αγορακια τι κανει η συγγρου?αρχισατε να φυτευετε συκιες?εχει καλο χωμα εκει.Τα δεοντα στον αντωνη κομανετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή