Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «ΣΤΗΡΙΧΤΕ Ν.Δ. και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΒΑΣΙΜΗ Η ΕΛΠΙΔΑ»...!!!

«Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΜΕ... ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ»...!!!

Το κείμενο στήριξης έχει ως εξής:
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. 
Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, 
πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. 
Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.
Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. 
Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

4 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : «… Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας…»

    « ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ... »

    ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ… Ο ΑΧΑΜΝΟΣ …Ο ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ … Ο ΑΧΡΕΙΟΣ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΓΑ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΖΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ …ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΧΑΒΑΛΕΡΙΑΣ …

    ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η “ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ” ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.

    ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ.

    ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΙ, ΚΟΤΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΙΣΙΝΑΡΧΕΣ, ΑΥΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ … ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ... κακόμοιρε γελοίε, δεν έχεις να κάνεις άλλη δουλειά που γυρνάς όλα τα μπλόγκς με το ίδιο κειμενάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το «σύστημα» αυτό, πιάστηκε… αδιάβαστο χθες, όταν ο Κώστας Καραμανλής διέκοψε την ηχηρή σιωπή του, των τελευταίων 2,5 ετών, για να προβεί σε μια δημόσια δήλωση στήριξης του Ανοιξιάτικου Aντωνάκη
    « …Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα ...
    …Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. …»

    ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ .

    ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΙ, ΟΦΣΟΡΙΑΡΧΕΣ, ΚΟΤΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΙΣΙΝΑΡΧΕΣ, ΑΥΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΜΕΓΑΛΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ… ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ …

    Είναι παραφροσύνη σκέτη, οι υπαίτιοι και αυτουργοί της οικονομικής χρεοκοπίας, της σπατάλης του κοινωνικού χρήματος και του διεθνούς διασυρμού της χώρας, να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, να προκαλούν και να προτρέπουν … τους δεινοπαθούντες εξαιτίας των Έλληνες.

    Ο Καραμανλής βρέθηκε γυμνός από προσωπική ανικανότητα και περικυκλωμένος από αχρείους συνεργάτες (Ρουσόπουλο, Aρούλη, Ντόρα, Ζαχόπουλο, Βαρθολομαίο,Λιάπη, Aντώναρο, Λούλη, Αγγέλου, Μειμαράκη, Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη ,Χατζηδάκη, Χατζηγάκη κτλ άπληστα αρπαχτικά …) που είχαν χίλιες αδυναμίες και είχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων αρχιλαμόγιων , που είχαν στοιχειώδη οργάνωση στις μυστικές τους υπηρεσίες και στα δημοσυντήρητα ΜΜΕ.

    Ο Καραμανλής κατηγορείται ότι ενώ έκανε μία κυβέρνηση το 2004, με αχρείους και άσχετους την εγκατέλειψε από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα ο κάθε υπουργός να κάνει ανεξέλεγκτος την μαλακία του, την καύλα του και την λαμογιά του.

    Ανέθεσε χωρίς έλεγχο την οικονομία στο λαμόγιο τον Αλογοσκούφη (από τα GOLDEN BOYS της Goldman Sachs ), τα δημόσια έργα στον Σουφλιά (τον φίλο του Κούτρα του Μπομπολιστάν,) στον γαμίκο Ζαχόπουλο τον Ελληνικό … “πολιτισμό” και όλα τα υπόλοιπα στον αγράμματο κυβερνητικόεκπρόσωπο, τον Ριρή.(τον σύζυγο της χρυσοφόρου …Μάρας )
    H διαφθορά βασίλευε στο ίδιο το σπίτι του Κωστάκη (το πρωθυπουργικό περιβάλλον, εν προκειμένω) και όταν του το φωνάζουν όλοι, δεν έκανε τίποτα ο κουρασμένος Μπουχέσας

    ΤΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ “ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ”;;;
    ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ…
    ΓΙΑ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ... ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ , ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛIΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή