Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ….!!!

…ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «Νέο Αμερικανικό αιώνα».;;;

Γράφει ο Γιάννης Τσιπλάκος

Με αφορμή τα 10 χρόνια από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους , με την εμπειρία που προέκυψε όλο αυτό το διάστημα και την απάντηση που τόσο δραματικά δόθηκε, με δύο τουλάχιστον πολέμους σε εξέλιξη, στο βασικό ερώτημα chi ‘Bono –ποιος ωφελήθηκε - παραθέτουμε τα βασικά σημεία του προβληματισμού που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια Εντυπωσιάζει το πόσο βολικά προωθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια το σχέδιο που δημοσιεύτηκε το 1997 απο την ομάδα Τσενευ—Γούλφοβιτς, κ.λ.π.
Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
* Την προηγούμενη της επίθεσης ο Cheney αποκάλυψε ξαφνικά οτι 4 δις δολλάρια αγνούνται απο τα ταμεία της CIA.
* Το αεροπλάνο που έπεσε στον πρώτο πύργο έπεσε μετά από ένα περίτεχνο ελιγμό ακριβώς στον όροφο που έδρευε η επιτροπή που είχε αναλάβει την διερεύνηση.Φυσικά κανείς δεν ξανάκουσε γιαυτό.
* Η ώρα της πρόσκρουσης ήταν ιδανική ώστε ο αριθμός των θυμάτων να είναι ελάχιστος.
* Στις 12 μ.μ. ο αριθμός υπαλλήλων και επισκεπτών-τουριστών μπορούσε να φτάσει τις 50.000, ενώ η Εβραϊκή αργία για την αλλαγή έτους εξασφάλιζε οτι οι εβραικών συμφερόντων εταιρείες–η πλειονότητα –ήταν κλειστές
* Μέρες πριν ο ιδιοκτήτης των κτιρίων Λάρυ Σιλβερστάιν είχε υποχρεωθεί τελεσίδικα να προβεί σε τεράστιες επισκευαστικές εργασίες λόγω της ύπαρξης αμιάντου.
Φυσικά εισέπραξε μια τεράστια αποζημίωση.
* Τέλος , ένα πολύ μεγάλο παιγνίδι εκατομμυρίων με short selling παίχτηκε με τις μετοχές της American airlinesτην εβδομάδα πριν την επιθεση, με τεράστια κέρδη.
H KΑΤΕΔΑΦΙΣΗ
Σύμφωνα με μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Μηχανικών και αρχιτεκτόνων η κατάρρευση των πύργων στο ίχνος τους με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης παραπέμπει σε ελεγχόμενη κατεδάφιση .
Εξάλλου σύμφωνα με την ίδια έρευνα η φωτιά δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει τήξη του ατσάλινου σκελετού, όπως δεν την δημιούργησαν σε φωτιές σε άλλους ουρανοξύστες προηγούμενα χρόνια που έκαιγαν για δεκάδες ώρες.
Όσο για την επίπτωση της πρόσκρουσης στην στατικότητα των κτιρίων ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που μόνο σαν... κάρφωμα καρφίτσας σε κουνουπιέρα μπορεί να παρομοιαστεί.!!!
Τέλος περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων και πυροσβεστών αναφέρουν μικρές εκρήξεις σε όλους τους ορόφους δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση ενω στο λιωμένο ατσάλι βρέθηκαν ίχνη θερμίτη , ενός ισχυρού εκρηκτικού που μπορεί να δημιουργήσει την αναγκαία για την τήξη θερμοκρασια.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Νο 7
Αυτό το κτίριο κατέρρευσε με τον ίδιο τρόπο με την μόνη διαφορά ότι δεν χτυπήθηκε από κανένα αεροπλάνο .Φαίνεται ότι ο πιλότος του αεροπλάνου (πτήση 93) που προφανώς προοριζόταν γι αυτόν, ανέκτησε τον έλεγχο του αεροσκάφους , επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και σε δευτερόλεπτα κατερρίφθη απο F16 στην Πελσυνβάνια, δεδομένου ότι τα συντρίμμια κάλυψαν μια έκταση 6 τετ. μιλίων ,πράγμα που σημαίνει ότι εξερράγη στον αερα.Αλλά βέβαια η παγίδευση του κτιρίου είχε ήδη γίνει.
Ενώ μάλιστα όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα τεκταινόμενα, το BBC ανακοινώνει ότι ο Πύργος Νο 7 κατέρρευσε 29 ολόκληρα λεπτά πριν συμβεί το γεγονός .
Η απάντηση από το BBC είναι ότι πρόκειται για ήσσονος σημασίας τεχνικό λάθος και ότι σε κάθε περίπτωση το σχετικό βίντεο δεν είναι διαθέσιμο για έρευνα. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Την στιγμή της επίθεσης ο Τζωρτζ Μπους διαβάζει παραμύθια σε ενα νηπιαγωγείο .Ξαφνικά βλέπουμε κάποιο σωματοφύλακά του να τον ειδοποιεί ψιθυρίζοντάς του για δευτερόλεπτα κάτι στο αυτί.
Εδω στεκόμαστε λίγο.
Του ανακοινώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την συγκλονιστικότερη επίθεση του αιώνα επι Αμερικανικού εδάφους.Μάλλον για κάποιο συνθηματικό επρόκειτο.
Επανερχόμαστε:
Ο προεδρος των ΗΠΑ, ενώ η χωρα δέχεται επίθεση απο άγνωστο αριθμό αεροσκαφών ,βρίσκεται σε σημείο που εχει ανακοινωθεί απο μέρες ,και δεν φυγαδεύεται ταχύτατα προς άγνωστη κατεύθυνση όπως πάγια αντιμετωπίζονται αυτές οι καταστάσεις ,παραμένει και συνεχιζει να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά. Προφανώς κάποιοι ήξεραν οτι δεν κινδυνεύει.
ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ
Στην λίστα των αεροπειρατών περιλαμβάνοταν και ένας πιλότος των Σαουδαραβικών αερογραμμών ο οποίος ζει και βασιλεύει και βέβαια είναι άσχετος με το γεγονός όπως προκύπτει από διάβημα διαμαρτυρίας της Σαουδαραβικής κυβέρνησης.
Τα «στοιχεία» που οδήγησαν στον «εντοπισμό» των αεροπειρατών είναι:
1. Ένα διαβατήριο που ανακαλύφθηκε άθικτο μέσα σε εκατομμύρια τόνους μπάζων και χαρτιών στα ερείπια ενός πύργου!
2. Μια βαλίτσα με σχέδια πτήσης και ένα κοράνι που βολικά ξεχάσθηκαν σε πάρκινγκ του αεροδρομίου.
3. Μαρτυρίες για μια παρέα Αράβων που το προηγούμενο βράδυ γλεντούσε σε στρηπτιζάδικα της Ν.Υόρκης φωνάζοντας εις επήκοο όλων ότι αυριο πεθαίνει η Αμερική και ο Αλλαχ ειναι μεγαλος.

Τυπικη συμπεριφορά μαρτύρων του θεού!
Σημειώνουμε ότι την στιγμή της επίθεσης συνελήφθησαν εφτά περίεργοι τύποι που πανηγύριζαν και φωτογράφιζαν την σκηνή σε μια γέφυρα στο Μανχάτταν. Δήλωσαν Εβραίοι και ότι πρόβλημα της Αμερικης είναι οι Άραβες και όχι αυτοi.
Φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι και κανείς δεν ξανάκουσε γιαυτούς!
ΕΠΙΜΥΘΙΟ
Σίγουρα ζούμε σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο μετα τις επιθέσεις. Βασικά και αυτονόητα δικαιώματα αμφισβητούνται, απρόκλητοι πόλεμοι δικαιολογούνται ,άνθρωποι κρατούνται χωρίς κατηγορίες , άλλοι σκοτώνονται σε άδικους πολέμους,τουλάχιστον ας ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου