Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΩΝ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ--ΝΤΟΡΑΣ...!!!

Η Ν.Δ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΟΥΤΕ και... "ΚΑΛΥΒΑ του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ"...!!!

Στην πολυμηνυματική συνέντευξή του ο Αντώνης Σαμαράς, έθεσε εκτός Κεντροδεξιάς και τούς "Συναυτουργούς" τού Μνημονίου Καρατζαφέρη--Ντόρα.
Είπε:
"Η Ν.Δ
., εκφράζει απόλυτα τον χώρο της Κεντροδεξιάς, δεν είναι πολυκατοικία, δεν είναι μονοκατοικία και δεν είναι..."καλύβα τού Καραγκιόζη"...!!!
Άκου..."καλύβα τού Καραγκιόζη"...!!!
Εδω πολύ, μα πάρα πολύ μπερδευτήκαμε...
Δεν μπόρεσε κανείς μας να καταλάβει ποιόν... πολιτικό αρχηγό εννοούσε...!!!
Άς είναι, κάποιος φίλος θα βρεθεί να μας ενημερώσει γιά το αυτονόητο πού εμείς αδυνατούμε να... καταλάβουμε...!
Καιρός πάντως ήταν να βρεθεί ένας ηγέτης της Ν.Δ., να υπερασπισθεί την μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, από διάφορα "ποντίκια" και πάσης φύσεως ερπετά, τά οποία θέλουν να τιτρώσκουν, λερώνουν, εκμεταλλεύονται και υπονομεύουν την μεγάλη παράταξη ...!!!
Έξω, και απέναντι οριστικά οι "Συναυτουργοί" του Μνημονίου Καρατζαφέρης--Ντόρα...
Εξακολουθούμε να χαιρετίζουμε και να δίνουμε ιδιαίτερη πολιτική σημασία και στην δήλωση του Αρχηγού της Ν.Δ., περί "Συστάσεως Εξεταστικής γιά την Οικονομία" γιά να διερευνηθεί επιτέλους πως και κάτω από ποιές συνθήκες ο Γιώργος, ενώ ο Καραμανλής του άφησε το κόστος δανεισμού στα 130 sreads και μπορούσε άνετα να δανεισθεί από την ελεύθερη αγορά, επέλεξε το Δ.Ν.Τ., όταν τα sreads ξεπέρασαν τις 1000 μονάδες , με αποτέλεσμα εμείς ως Χώρα και πολίτες να υποφέρουμε και κάποιοι άλλοι (Ελληνες) πού έχουν στα χέρια τους τα CDS να περιμένουν να κερδοσκοπήσουν με την πτώχευση της Ελλάδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου