Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ: ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΟΥΣ...!!!

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

«Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία… το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό.
Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο»
«Απόσπασμα από το δοκίμιο του Όσκαρ Ουάιλντ , «Ο άνθρωπος κάτω από το σοσιαλισμό» («The Soul of Man under Socialism» 1891).
Με δόσεις ανακοινώνει η κυβέρνηση τα νέα απεχθή μέτρα. Για ακόμη μια φορά τα μέτρα στοχεύουν στην εξαθλίωση των ανέργων, των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των μικροεπιτηδευματιών.
Πρωθυπουργός και Αντιπρόεδρος με μια πρωτοφανή πολιτική δειλία εξαφανίζονται, και βγάζουν μόνο μια γραπτή ανακοίνωση για τα μέτρα του χάους που ετοιμάζονται να επιβάλλουν με δικτατορικές πρακτικές και φασιστικές νοοτροπίες.
Βλέπετε ο στόχος των υπαλλήλων της τρόικας και κυβερνώντων της Ελλάδας είναι ένας και ξεκάθαρος. Λαϊκή εξαθλίωση, κοινωνική ανέχεια, φτώχεια, ανεργία, οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Το δόγμα τους είναι φόβος και τρόμος σε κάθε ψυχή.
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι οι φίλοι μας οι Γερμανοί θέλουν να κλέψουν ήλιο, νερό, ενεργειακές και πλουτοπαραγωγικές πηγές ενώ οι Αμερικάνοι συμβιβάζονται και με τις τουριστικές υποδομές… όσο για τις κρατικές επιχειρήσεις και τις στρατηγικές υποδομές θα τις μοιράσουν, εις υγείαν των κορόιδων.
Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ.
Με μια άνευ προηγουμένου κυνικότητα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής, ευχαρίστησε την τρόικα για τα «καλά» που έχει κάνει στη χώρα. Μετά τον αρχιερέα της διαπλοκής που είχε ευχαριστήσει τους Αμερικάνους έρχεται ο υπουργίσκος των τροικανών να υπερθεματίσει για τα αφεντικά του.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι οργανωτές του χάους ότι θα πληρώσουν ακριβά την προσπάθεια που κάνουν να ξεπουλήσουν χώρα, λαό, πατρίδα και σημαία, αντί πινακίου φακής.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι δυνάμεις κατοχής και οι εκτελεστές τους-κυβέρνηση, ότι όσο πιο πολύ ισοπεδώνουν την κοινωνία τόσο πιο σύντομα θα τους παρασύρει το τσουνάμι του ΛΑΟΥ.
Ίδιες ακριβώς ευθύνες έχουν και όσοι ψηφίζουν ή εφαρμόζουν τα μέτρα διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας αλλά και όσοι απαθείς παρακολουθούν από τον καναπέ τους τις εξελίξεις.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο εξόντωσης του ΛΑΟΥ, που καταλήγουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πως τιμωρούνται.
Το κονκλάβιο της ξενόδουλης κυβέρνησης θα αντιμετωπιστεί από το ΛΑΟ, στους δρόμους και τη δικαιοσύνη. Είναι ΛΑΪΚΗ απαίτηση να παραδώσουν την εξουσία ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ειρηνικά.
Υ.Γ 1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν χαρίζεται στους κατακτητές
Υ.Γ. 2 Τις τελευταίες ημέρες οι σφετεριστές της εξουσίας, οι καταληψίες της ελευθερίας των Ελλήνων, τα κυβερνητικά ανθρωποειδή, αναφέρονται όλο και πιο συχνά στον πατριωτισμό, στους κινδύνους για την πατρίδα, ενώ κάνουν συχνά εκκλήσεις στην πατριωτική μας συνείδηση.
Θα απαντήσω με μια ρήση του Σάμιουελ Τζάκσον:

«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου