Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Giorgo--Beni-to...!!!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΩΣ "ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...!!!

Τό είπε σήμερα από το βήμα του συνεδρίου του Economist ο Υπουργός Οικονομιών Ευ. Βενιζέλος ή Beni-to:
"Υπάρχει πλεονάζον προσωπικό
τόσο στον στενό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα προϊδεάζοντας για τις εξαγγελίες που έρχονται αναφορικά με απολύσεις και εφεδρείες"
Μάλιστα δε ανακοίνωσε την....αναδιάρθρωση φορέων και να βρέ παιδί μου να υπάρξει μία εκλογίκευση με διαφάνεια...!!!
Όμως ένας φίλος Δικηγόρος ο Γιώργος Αρβανίτης ρωτάει άν με την λογική της "αναδιάρθρωσης φορέων" και της "εκλογίκευσης με διαφάνεια" η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου βολεύτηκε μέσα σε μια νύχτα και αυτή στο υπερτροφικό κράτος που ο σύζυγός της καταγγέλλει...!!!
Συγκεκριμένα:
Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου-σύζυγος Λοβέρδου, με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/5-10-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης.
Η απασχόληση αφορά σύμβαση αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, όπως προβλέπει ο νόμος 3717/2008.
Η πρόσληψη της συζύγου Λοβέρδου δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αριθμός 1782, με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2010, σε ειδική λίστα με άλλα οκτώ ονόματα.
Η κυρία Παπαϊωάννου προφανέστατα έχει προσληφθεί νομότυπα εκμεταλλευόμενη ευνοϊκό παράθυρο για εργασιακή τακτοποίηση.
Η κυρία Παπαϊωάννου όμως, εκτός από το δικαίωμα στην εργασία ως Ελληνίδα πολίτις, είναι και σύζυγος κορυφαίου υπουργού, που κατά καιρούς κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις.
Ο κ. Λοβέρδος διατέλεσε επίσης υπουργός Εργασίας και θα μείνει στην Ιστορία για πολιτικά ατοπήματα, ενώ εσχάτως στράφηκε και εναντίον εργαζομένων που ζουν με έναν μισθό τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες.
Αρα, στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνεται το νόμιμο αλλά το ηθικό. Στη μεταφορά της συζύγου Λοβέρδου στον δημόσιο τομέα υπάρχει μία ακόμη λεπτομέρεια:
Η κυρία Παπαϊωάννου διατηρεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου εργαστήριο αγιογραφίας - ζωγραφικής - κατασκευών με την επωνυμία «Χρυσοκοντυλιά», σε συγκεκριμένη διεύθυνση.
Είναι, δηλαδή, και ελεύθερη επαγγελματίας εγνωσμένης αξίας, όπως προκύπτει από 11 εκθέσεις ζωγραφικής του παρελθόντος, αναλαμβάνει εργολαβικά δουλειές και έχει εισπράξεις.
Στην οικογένεια μπαίνουν δηλαδή τρεις μισθοί.
Την ώρα που κάποιοι άλλοι δεν έχουν να φάνε...
Ά, ρε βούρδουλας πού χρειάζεται και όχι μόνο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου