Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ Giorgo "ΜΠΟΣΙΚΟ" και ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 14 & 5 "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"...!!!

Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΑΤΟΣ και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ"...!!!

Με μία δήλωση-βόμβα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, για πρώτη φορά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε ευθέως
ότι αν η χώρα μας αυτή τη φορά δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και δεν προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που έχει συμφωνήσει, τότε θα βρεθεί εκτός της ζώνης του ευρώ.
Τις σχετικές δηλώσεις έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γερμανίας και μεταδόθηακν στη συνέχεια από το πρακτορείο Reuters:
«Η υπεράσπιση του ευρώ είναι προς το συμφέρον όλων μας.
Η Γερμανία θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Στο τέλος της γραφής, είναι στο χέρι της Ελλάδας εάν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που είναι απαραίτητες για την ένταξη στην ζώνη του ευρώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η είδηση είναι από http://img.protothema.gr/E12491F7255BC51F6285691C39E41894.jpg

Μ ε απλά λόγια, απειλούν ότι επειδη η Κυβέρνηση δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του Μνημονίου και κυρίως το παρόν Μνημόνιο πού υπέγραψε ο Giorgo και οι "συναυτουργοί" του (Καρατζαφέρης--Ντόρα), το οποίον ο Σαμαράς ευθύς εξ αρχής προέβλεψε ότι θα αποτύχει, τώρα θέτουν με... "τρόπο" την εφαρμογή του άρθρου 14&5 περί παραχώρησης της Δημόσιας περιουσίας στούς Ευρωδανειστές, προκειμένου να μην βγούμε από την Ευρωζώνη...
Μην αποκλείετε να πανηγυρίσει το δίδυμο Giorgo--Beni-to, πού θα παραμείνουμε στην Ευρωζώνη (ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ "ΚΟΣΤΙΣΕΙ" ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ) αλλά θα έχουμε εκχωρήσει περιουσία και τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα, πού αποτελούν άλλωστε και τον τελικό σκοπό του Μνημονίου...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου