Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«ΝΟΙΚΙ» ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ και ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΔΙΚΟ ΜΑΣ…!!!

ΜΟΝΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ…!!!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του ειδικού τέλους στα ακίνητα άφησε ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγ. Βενιζέλος με τροπολογία που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής.
Συγκεκριμένα ο υπουργός εξήγησε ότι το μέτρο θα ισχύσει για το 2011, το 2012 και στην συνέχεια να ενταχθεί στο ενιαίο φορολογικό σύστημα όπου και θα επαναπροσδιοριστούν τα κριτήρια, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ που μετέδωσε την Τετάρτη το protothema.gr.

Αναβάλλεται για Τρίτη η ψηφοφορία για το χαράτσι στα ακίνητα
Η απουσία τεσσάρων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ανέβαλλε για την ερχόμενη Τρίτη την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας που περιλαμβάνει το νέο ειδικό τέλος ακινήτων, μεταθέτοντας με αυτό τον τρόπο και μια ακόμα δοκιμασία των αντοχών της συνοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Να σημειωθεί ότι το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος έχει χτυπήσει κόκκινο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι βουλευτές προσανατολίζονται προς το να καταψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία αρνούμενοι να αποδεχθούν για μια ακόμα φορά το δίλλημα «ή ψηφίζετε ή χρεώνεστε την χρεοκοπία της χώρας».
Πάντως, οι τέσσερις βουλευτές που απουσιάζουν είναι η κυρία Μάγια Τσόκλη και οι κ.κ. Σάββας Εμινίδης, Δημήτρης Παπουτσής και Θωμάς Ρομπόπουλος.
Πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου