Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΞΕ "ΒΡΑΚΙ" Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ και ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ...!!!

ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ καί ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...!!!

Τό αποκρουστικό πρόσωπο του "Εθνικού" καταδότη, έδειξε γιά μία ακόμη φορά χθές η Συγκυβέρνηση των Giorgo--Βενιζέλου...
Αφού προχθές με την συνδρομή των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε., πήγαν να περάσουν στις "μάζες", ότι διεκόπησαν βιαίως
οι συνομιλίες με την Τρόϊκα κατόπιν εντολής του....Giorgo, με την ηρωική απόφαση δεν "παίρνουμε άλλα μέτρα, μέχρι εδώ" και αφού ο Beni-το μέσα σε 5 ώρες υποχρεώθηκε να ανακαλέσει εσπευσμένα με συνέντευξή του, ότι διεκόπησαν οι συνομιλίες με πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης KAI αποκαλύφθηκε το φιάσκο, χθές αφού ΄αλλαξαν "βρακί" από τον φόβο τους οι Giorgo--Beni-το, με το κεφάλι στα σκέλια εξήγγειλε τα νέα βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα εις βάρος των Ελλήνων.
Αποτελούν βέβαια την συνέχεια:
*-- Τού Μνημονίου, πού μας έλεγαν ότι είναι η...Σωτηρία μας (υπ' αριθμ 1) και μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα.
*-- Του Μεσοπρόθεσμου, όπου όρθιοι οι ΄Υπουργοί αποθέωναν στο Υπουργικό Συμβούλιο τον Giorgo, γιά την επιτυχία του στην Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου (Σωτηρία υπ' αριθμ 2).
-- Περιττό να αναφερθεί τι μας διαβεβαίωναν όλοι οι Υπουργοί ευθύς εξ' αρχής ότι δεν πρόκειται επ' ουδενί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα.
-- Με προεξέχοντα ασφαλώς τον Giorgo, πού ρητά, κατηγορηματικά και απερίφραστα με πάσα ειλικρίνεια και έχοντας επίγνωση των λεγομένων του, μας καθυσήχανε επισήμως από το βήμα της ΔΕΘ, ότι διαψεύδει τις "φήμες", περί λήψης νέων μέτρων...!!!
Ακολουθεί η απάντηση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γ.Μιχελάκη:
«Παρακολουθήσαμε, χθες, και δεύτερο ...«πρωθυπουργικό» διάγγελμα, σε λίγες μέρες, από τον υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης!
Όπου αποκαλύφθηκε πανηγυρικά, ότι ο κ. Βενιζέλος έλεγε ψέματα την περασμένη Τετάρτη, όταν διαβεβαίωνε τον Ελληνικό λαό πως οι διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα «δεν διακόπηκαν» και ότι η ξαφνική αναχώρησή της από την Αθήνα ήταν δήθεν... «προγραμματισμένη»!
Χθες, επιβεβαιώθηκε ότι η αναχώρηση εκείνη ήταν «σαφής προειδοποίηση» προς την κυβέρνηση να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα...
Οι χθεσινές δηλώσεις Βενιζέλου, ωστόσο, αποτελούν μιαν ακόμα θλιβερή επικοινωνιακή διαχείριση:
Μας ανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει εσπευσμένα σε εκείνα που, έως χθες, φαινόταν σαν να θέλει να αποφύγει, ενώ προηγουμένως είχε υπογράψει!
Δεν μας εξήγησε: αν ήταν σωστά, γιατί τα απέφευγε ως σήμερα;
Κι αν ήταν λάθος, γιατί χθες τα εξήγγειλε, υποσχόμενη μάλιστα ταχύτερους ρυθμούς απ’ ό,τι είχε αρχικά δεσμευτεί;
Και τελικά, γιατί τα προσυπέγραψε, αν είχε πρόβλημα;
Και γιατί δεν τα έκανε προηγουμένως, αν δεν είχε πρόβλημα;
Το “γιατί αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά”, δεν χρειάζεται να του το πούμε εμείς. Του το λέει με ενυπόγραφο άρθρο του ο... αδελφός του Πρωθυπουργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου