Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΔΥΟ... «ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ» τού ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ...!!!

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ «ΑΙΧΜΕΣ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

Όταν κυριαρχούσε και ήταν περιζήτητος στην κοσμική ζωή του Λονδίνου ο Όσκαρ Ουάιλντ και περίμεναν όλοι στις δεξιώσεις της αριστοκρατίας, ένα νεύμα, ένα χαιρετισμό ή τον καλό του λόγο για να καταξιωθούν στην κλειστή και «ανώτερη» κοινωνία, συνέβη το εξής περιστατικό:
Μία κυρία της αριστοκρατίας, σύζυγος… μεγαλοεκδότη-- πλήν όμως κακάσχημη—πλησίασε τον Όσκαρ Ουάιλντ και με έντονο ύφος τον επέπληξε επειδή δεν την χαιρέτησε αν και είχαν γνωρισθεί σε προηγούμενη δεξίωση…
Αγέρωχος και πνευματώδης ο Ουάιλντ απάντησε:
«Κυρία μου δεν σας θυμάμαι, άλλωστε το πρόσωπό σας είναι έτσι φτιαγμένο πού αν το γνωρίσει κάποιος για πρώτη φορά, δεν μπορεί να το ενθυμηθεί… δεύτερη, διότι δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον»…!!!
Λοιπόν:
«Πόρτα έφαγαν» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και ο αναπληρωτής του Άγγελος Τόλκας καταφθάνοντας στο… Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Άνδρες της ασφάλειας τούς σταμάτησαν στην πόρτα, ζητώντας τους διαπιστευτήρια—ταυτότητα, για να τους αφήσουν να μπούν μέσα…!!!
Τόσο ασήμαντοι είναι, πού τα παιδιά του λαού μας οι Αστυνομικοί, δεν μπορούν να συγκρατήσουν ούτε τις φυσιογνωμίες τους…
Αρνείται το υποσυνείδητό τους να τους καταγράψει ως σημαίνουσες φυσιογνωμίες και Υπουργούς…!!!
Τέτοια απαξίωση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου