Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...!!!

ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

*-- «Πέρυσι σας είπα τι προτείνω, φέτος θα σας πω τι θα κάνω».
*-- "Όσοι μιλάνε για συγκυβέρνηση πρέπει να γνωρίζουν ότι τέτοιες λύσεις είναι εύθραστες
" είπε ο Αντώνης Σαμαράς ζητώντας παράλληλα "ισχυρή εντολή" και καθαρές λύσεις".
*-- «Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε και τότε υπήρχαν» ανέφερε και τόνισε την ανάγκη να μπει ένα τέλος στον κατήφορο και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον ελληνικό λαό, συγκυβέρνησης με το κυβερνών κόμμα.
*-- «Η κυβέρνηση καρκινοβατεί και η Ελλάδα κινδυνεύει να βουλιάξει...όλοι μαζί κινδυνεύουμε και όλοι μαζί θα σωθούμε...θυσίες κάναμε και θα κάνουμε, αλλά να βλέπουμε και αποτελέσματα, όχι να καταδικαστούμε σε μάταιες θυσίες χωρίς αποτελέσματα».
*-- Αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε στη Στατιστική Υπηρεσία είπε με έμφαση ότι "η Ν.Δ. θα είναι αμείλικτη αν αποδειχθεί οργανωμένο σχέδιο πλαστογράφησης των οικονομικών στοιχείων του 2009".
*-- Όσον αφορά στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία να την κηρύξει και παρέπεμψε στο παράδειγμα της Κύπρου δεσμευόμενος, να το κάνει ο ίδιος ως πρωθυπουργός.
«Εγώ θα το κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.
*-- Ο Πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ακόμα ότι θα αποκαταστήσει τα υπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας ως επιτελικά και διοικητικά κέντρα άμεσης διεκπεραίωσης, σχεδιασμού κι επενδύσεων δίπλα στον πρωθυπουργό για «να τελειώνουμε με το "ράβε ξήλωνε" της κυβέρνησης Παπανδρέου».
*-- “Ακούστηκε ότι η Νέα Δημοκρατία φυγομάχησε το 2009 και κατέφυγε σε πρόωρες εκλογές στην πιο κρίσιμη περίοδο”είπε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά απέδωσε τις εκλογές σε στρατηγική του Πασόκ, το οποίο τόνισε ότι αποδίδει το έλλειμμα των 36 δις στην κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά το παρέλαβε στα 10 δις και το αύξησε ήδη μέσα στο 2009 “μοιράζοντας παροχές και κάνοντας προσλήψεις, κάτι που καταγγείλαμε με πλήρη στοιχεία”.
*-- Το 2009 ήταν έτος κρίσης για πάρα πολλές χώρες είπε ο πρόεδρος της ΝΔ “αλλά σε καμία η αντιπολίτευση δεν είπε ότι λεφτά υπάρχουν” ενώ υπενθύμισε ότι παρέδωσαν τα σπρεντ στις 130 μονάδες και σήμερα είναι στις 2000.
*-- Αναφερόμενος στην άρνηση του να συναινέσει στην μνημονιακή πολιτική αναρωτήθηκε “εφαρμόστηκε λάθος πολιτική, έπρεπε να συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις;”.
*-- Ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ακόμα αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου και της τιμής των πολιτικών, μετά από αναδρομικό έλεγχο όσων κατέλαβαν πολιτική θέση από την μεταπολίτευση και εδώ και εξέταση όλων των υποθέσεων περίεργου πλουτισμού, ώστε να σπάσει η “ομερτά πολιτικού χρήματος”.
*-- Κλείνοντας μίλησε για πόλεμο επιβίωσης τον οποίο θα δώσουμε “με την βοήθεια του θεού, γιατί στα χαρακώματα δεν υπάρχουν άθεοι, όλοι προσεύχονται” αναφέρθηκε στη δόξα του 1821, αλλά και την περήφανη εθνική ταυτότητα και αξιοπρέπεια της χώρας, καλώντας σε συστράτευση όλους τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου