Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «ΕΞΩΜΟΤΗΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ…!!!

ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ… «ΕΚΑΝΑΝ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…!!!

Οί «μάσκες» έπεσαν οριστικά…
Η φράση του Πρωθυπουργού «θα κάνουμε τα πάντα για να εκπληρώσουμε τους όρους του Μεσοπρόθεσμου» τα λέει όλα:
Είναι φανερό ότι δέχθηκε ότι είχε υπογράψει (κρυφά) ο ίδιος και
ο Βενιζέλος με τους Φιλανδούς.
Δηλ. την εκχώρηση της Δημόσιας Περιουσίας…!!!
Εδώ: http://politikosafari.blogspot.com/2011/09/giorgo-14-5.html
Είναι άλλωστε καθολική απαίτηση όλων των δανειστών μας να εξασφαλιστούν --εδώ και τώρα--, πρίν έλθει… ο Σαμαράς στην Κυβέρνηση…!!!
Δεν ενέδωσε στις ντόπιες και ξένες πιέσεις ο Σαμαράς σε Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο, πώς να τον εμπιστευθούν οι τοκογλύφοι ότι θα τους εξοφλήσει, ως Πρωθυπουργός.;;;
Επομένως τώρα επείγονται να... εξοφληθούν από τον Γιώργο, όσο είναι ακόμη στην εξουσία, διότι φοβούνται ότι αύριο με την αγανάκτηση του κόσμου «ου γαρ γιγνώσκουν τι τέξεται η επιούσα»…!!!
Φτιάχνουν κλίμα ελεγχόμενης πτώχευσης, άλλωστε πρώτος και καλύτερος ο Βενιζέλος την είχε προαναγγείλει (selective deafoult) για να οριστικοποιήσουν τα ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας, όπως προβλέπει το άρθρο 14&5 της δανειακής σύμβασης του Μνημονίου πού υπέγραψε ο «Εξωμότης» Πρωθυπουργός, και οι «Συναυτουργοί» του, (Καρατζαφέρης-Ντόρα) πού μετέτρεψε την κρίση «χρέους» πού είχε η Χώρα μας σε κρίση… «δανεισμού»…!!!
Ο Καραμανλής άφησε τα spreads δανεισμού στις 133 μονάδες και ο «εξωμότης» Πρωθυπουργός μας έβαλε με το ζόρι και το έτσι θέλω να δανεισθούμε και να υπογράψουμε το Μνημόνιο όταν τα spreads είχαν ξεπεράσει τις 1000 μονάδες για να μας υποδουλώσει και να μας παραδώσει απνευστί στους τοκογλύφους .
Πολύ-πολύ συνοπτικά αυτή είναι κατά την άποψή μας η αλήθεια σε ότι είπε ο περιδεής Πρωθυπουργός σήμερα στην ΔΕΘ.
Μακάρι να διαψευσθούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου