Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΩΝ και ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ και ΟΙ ΥΦ/ΡΓΟΙ ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΘΩΝΑΣ...!!!

...και ο Giorgo ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.... ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ...!!!

Μόλις προχθές ο Πρωθυπουργός προέτρεπε τους Βουλευτές του να μη φοβούνται να βγούν σην κοινωνία, να πάνε στα καφενεία και να εξηγήσουν στον κόσμο ή Μνημόνιο με Giorgo ή... χανόμαστε...!!!
Άλλο, άν ό ίδιος τρέμει τα γιούχα και δεν τόλμησε να εγκαινιάσει την ΔΕΘ ουτε να περιηγηθεί στα περίπτερα και στην τελευταία εξοδό του στην Μεσσηνία πήγε με το ψευδώνυμο Αναγνώστου...
Ε, πήγε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, να εγκαινιάσει την Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση, στα Κοίλα Κοζάνης, και τον γιουχάϊσαν άγρια διότι τού θύμισαν ότι:
Δέχθηκε να διορισθεί Υφ/ργος, ενώ πριν τον ανασχηματισμό ήταν ένας από τους 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν στείλει την επιστολή διαμαρτυρίας στον Giorgo για το Μεσοπρόθεσμο....!!!
Χειρότερα την "έβγαλε" οΥφυπουργός Προστασίας του Πολίτης και Βουλευτής Ρεθύμνου Μανώλης Όθωνας στο Ρέθυμνο, όταν την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, "έφαγε κατακούτελα" αυγό από μία 33χρονη...
Τί εκλογές να θέλει η Κυβέρνηση Giorgo.;;;
Μπορούν οι Βουλευτές της με τέτοιες συνθήκες να κάνουν προεκλογική εκστρατεία.;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου