Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΙ "ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ" Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ...!!!

Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ Τ.Τ., ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ... ΤΡΙΑ...!!!

Σύμφωνα με έγγραφα-ντοκουμέντα που αποκαλύπτει η «δημοκρατία», η νέα βόμβα αφορά την πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού, Αντρίκου Παπανδρέου, από την οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φέρεται ότι νοίκιασε ακίνητο, του οποίου έχει την επικαρπία, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως υποκατάστημα, μολονότι στην ίδια περιοχή διαθέτει άλλα τρία!
Την απόφαση για ενοικίαση του ακινήτου έλαβε ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος, ο οποίος (εντελώς συμπτωματικά προφανώς!) είναι στενός φίλος του Αντρίκου Παπανδρέου. Κατά τα λοιπά, όμως, δεν έχει να παρουσιάσει αξιοσημείωτο έργο, αφού επί των ημερών του το Τ.Τ.
Καταβαραθρώθηκε και, ενώ το παρέλαβε με κέρδη, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 οι ζημιές έφτασαν περίπου τα 500.000.000 ευρώ.
Επιπλέον, το όνομα του κ. Παπαδόπουλου έχει εμπλακεί στην υπόθεση της πώλησης των περίφημων CDS για το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μερικές εβδομάδες αφότου το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση το 2009.
Για την υπόθεση αυτή, όπως έγραψε πρόσφατα η «δημοκρατία», έχει κατατεθεί και ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο με σαφείς αιχμές για «κερδοσκοπία» κατά του Γ. Παπανδρέου.
Αναλυτικά, το θέμα με το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:
Στην οδό Βασιλίσσης Ολγας 129 Α (στην περιοχή Ανάληψη) στεγαζόταν έως πρόσφατα ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών της γνωστής εταιρίας EXPERT.
Η εταιρία βάρεσε κι αυτή κανόνι στα χρόνια του νεοπαπανδρεϊσμού, όπως εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις στη χώρα, αφήνοντας στον δρόμο ανέργους.
Το κανόνι είχε επιπτώσεις και στην ιδιοκτήτριά του ακινήτου, που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε ένα σημαντικό εισόδημα.
Δεδομένου ότι σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς η εύρεση νέου ενοικιαστή είναι δύσκολη, ως από μηχανής θεός εμφανίστηκε προφανώς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Και σε μια εποχή που το τραπεζικό σύστημα μοιάζει με ναρκοπέδιο, η διοίκησή του αποφάσισε να νοικιάσει τον χώρο, ενώ σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν κι άλλα υποκαταστήματα, τα οποία μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες του.
Ενδεχομένως το θέμα να περιοριζόταν στα επίπεδα μιας λανθασμένης απόφασης, αν δεν κινούσαν την περιέργεια τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Σκαλίζοντας λοιπόν, προέκυψε λαβράκι.
Σύμφωνα με πολλά sites και blogs στο Διαδίκτυο, αλλά και με τα συμβόλαια που έχει η εφημερίδα μας στα χέρια της, την επικαρπία του εν λόγω ακίνητου έχει η κυρία Αννα Αλεξίου, σύζυγος του κ. Ζαχαρία Αλεξίου, το γένος Δημητρίου και Μαριάνθης Τσουδή.
Μάλιστα, η κυρία Αλεξίου με το υπ. αρ. 39541 /30-4-1996 συμβόλαιο παραχώρησε την ψιλή κυριότητα στον γιο της Ευάγγελο και κράτησε εκείνη την επικαρπία.
Οπότε, τα όποια εισοδήματα καταλήγουν στην ίδια.
Το όνομα από μόνο του δεν λέει τίποτε.
Η κυρία Αννα Αλεξίου εκτός από τον υιό Ευάγγελο έχει όμως και μια κόρη, τη Μαριάνθη Αλεξίου, η οποία δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του αδελφού του πρωθυπουργού, Αντρίκου Παπανδρέου.
Προκύπτει λοιπόν ότι ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κ. Παπαδόπουλος υπέγραψε την ενοικίαση ενός ακινήτου που ανήκει στην πεθερά του πρωθυπουργικού αδελφού και στενού φίλου του. Τυχαίο άραγε;
Το ακίνητο 210 τετραγωνικών μέτρων έχει επίσης πατάρι και δύο τουαλέτες.
Λέγεται, μάλιστα, ότι το Τ.Τ. ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να το προσαρμόσει στις απαιτήσεις λειτουργίας ενός υποκαταστήματος, μια και ως γνωστόν λεφτά υπάρχουν...
Το θέμα έφερε και στη Βουλή ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης με ερώτηση στην οποία, μεταξύ άλλων, ζητεί να πληροφορηθεί:
1. Ποιοι λόγοι οδήγησαν στη μετεγκατάσταση του καταστήματος της Β. Ολγας;
2. Ποιοι έδωσαν την εντολή, ποιος είναι ο αριθμός της απόφασης και ποιοι είχαν την επίβλεψη των έργων;
3. Σε ποιο ύψος ανέρχεται το μίσθωμα;
4. Η μίσθωση έγινε με διαγωνισμό ή με ανάθεση;
5. Σε ποιο ύψος ανέρχονται οι παρεμβάσεις και ο εξοπλισμός τού εν λόγω καταστήματος;
Σε δήλωσή του στη «δημοκρατία» ο κ. Αναστασιάδης τονίζει μάλιστα ότι «όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία, φαίνεται πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει. Συνεχίζει το πάρτι και τη σπατάλη.
Θα καταθέσω ξανά την ερώτησή μου μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ως επίκαιρη για να δοθούν απαντήσεις».
Νίκος Ελευθερόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου