Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑ "ΦΙΑΣΚΟ" Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η Ε.Ε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ...!!!

Άλλη μία ξευτίλα και ένας διασυρμός της Κυβέρνησης Giorgo με Υπουργό τον Παπουτσή, πού γιά επικοινωνιακούς λόγους πήρε μία απόφαση ατελέσφορη και χάθηκαν εξ' αιτίας του χρήματα Ελληνικά --τα οποιά βέβαια εμείς πληρώνουμε-γιά ότι ανεπαρκές φτιάχτηκε στον Έβρο μέχρι σήμερα...
Έτσι λοιπόν:
Η Κομισιόν εκτιμά ότι η κατασκευή του δεν συνιστά από μόνη της λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.
Την απόφαση να μην συνεισφέρει με κεφάλαιά της στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο πήρε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το ετήσio πρόγραμμα του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων.
Όπως ενημέρωσε η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Σ. Μάλμστρομ, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Παπανικολάου, η απόφαση κατασκευή του «δεν συνιστά από μόνη της λύση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή».
Η Σουηδή Επίτροπος ξεκαθάρισε ότι η Επιτροπή δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο έργο αλλά δήλωσε έτοιμη να συγχρηματοδοτήσει άλλα αποτελεσματικότερα μέτρα στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής που οι ελληνικές αρχές σχεδιάζουν να θεσπίσουν με στόχο την εξασφάλιση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συνοριακής διαχείρισης στο σύνολο των μήκους 200 χλμ. χερσαίων συνόρων με την Τουρκία.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος 2011 για το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων (ΤΕΣ), η Ελλάδα είχε ζητήσει συγχρηματοδότηση ύψους 4,9 εκατ. EUR για την κατασκευή φράχτη μήκους 10,5 χλμ. στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία στην περιοχή του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου