Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ... ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ...!!!




ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ.... (2013)...!!!

Ο Καθηγητής Υγιεινής και... Τροπικής Ιατρικής, αλλά και δι'ολίγον διάστημα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Εθνοσωτήριας Κυβέρνησης Giorgo--Πασοκ, Ηλίας Μόσιαλος ζήτησε:
 «Τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο του 2013 να παραμείνει η Κυβέρνηση Παπαδήμου»...!!!

Για φαντάσου...
Μας.... υπαγορέυει ο Μόσιαλος, ένας "τρανζιτ" Έλληνας με ξένο διαβατήριο πού δεν μπόρεσε να σταδιοδρομήσει στο εξωτερικό και από το πουθενά μας τον φόρτωσε ως Υπουργό ο Giorgo, ποιός με τό ετσι θέλω, θα μας Κυβερνήσει και γιά ποιό χρονικό διάστημα...!!!
Μάλιστα δε και χωρίς Συνταγματική νομιμότητα...
Βέβαια στο μάθημα της "Τροπικής Ιατρικής'' δεν περιλαμβάνοται μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου, ωστε να αποτελούν γνωστικό του αντικείμενο.
Μόνο ως αποτέλεσμα "ονείρωξης", απίθανου ονείρου θα μπορούσε να ήταν αυτή η προτροπή του...
 Ίσως να είναι εξειδικευμένο μάθημα στην... "Τροπική Ιατρική" πού είναι και η ειδικότητά του...!!!

1 σχόλιο:

  1. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή