Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ—ΣΟΚ): Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!


Ο ΒΑΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (Αλά νταν-Παπα-νταν)   και ΣΕ... 28 Δευτερόλεπτα...!!!


Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε...
Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- γιά "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο-  τού    ιατρού κ. Αντωνίου.
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. 
 Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.
Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας.
Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πρίν από ένα περίπου μήνα (24/9), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, γιά να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα.
Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τούς εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, τό ΛΑΟΣ...
Παραμένει άγνωστον, άν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μιά και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
 Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος πού θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μιά και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο.
 Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς....
Δέστε το βίντεο πόσο γλυκομίλητα  ο κ.Βάης έκανε την ανακοίνωση εδώ:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EhxepRQXK-s

4 σχόλια:

  1. "Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς...."

    Εύχεστε να υποστούμε ακόμη ένα πολιτικό θέατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε καν είπε, ποιο θέμα αφορούσε η μήνυση!!! Αφούτου διάβασε μερικά άρθρα και μόνο τον αριθμό νόμου περί ευθύνης υπουργών, είπε απλώς "δικογραφία μήνυσης κατά μελών του υπουργικού συμβουλίου...", τίποτε άλλο!. Και όποιος παρών βουλευτής κατάλαβε, κατάλαβε... και προηγουμένως είχε πει "εδώ θα σας απελευθερώσουμε" (!!) , σαν να μην είχε να τους ανακοινώσει τίποτε άλλο σημαντικό!!
    Μπράβο ρε Βαίτση, άξιος ο μισθός του "αντιπροέδρου".
    Από δω και μπρος θα λέγεσαι "αβαβα-ίτσης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΕΙΠΕ ΤΟ ΛΟΛΙΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ... ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ???... ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ??? ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή