Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ" Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ και ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΜΠΑΣΤΑΚΑ" ...!!!

" ΕΙΝΑΙ... ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ", ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΡΑΪΝΧΕΜΠΑΧ...!!!

Ποιος θυμάται  τον «επαναστάτη» Κ. Σκανδαλίδη να δηλώνει προ διμήνου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι οι τεχνοκράτες της τρόικας είναι «μπάστακες» και ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανέναν από αυτούς στο Υπουργείο του;
Με υποκλίσεις και  δουλοπρεπείς εκφράσεις υποδέχτηκαν στα γραφεία τους τον Χορστ Ράιχενμπαχ, τον Γερμανό διοικητή που όρισε η Ευρωπαϊκή Ενωση στην Ελλάδα, οι Ελληνες υπουργοί και ιδίως ο «σκληρός» Κώστας Σκανδαλίδης. 
Την εικόνα αυτή παρουσιάζει σε άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα το περιοδικό «Der Spiegel», που τιτλοφορείται «Ο “Γερμανός πρωθυπουργός”:
 Πριν αλέκτορα φωνήσαι, υποδεχόταν με τεμενάδες τον κ. Ράιχενμπαχ στο γραφείο του.
 «Είναι υπέροχο που βρίσκεστε εδώ» είπε στον Γερμανό «ανθύπατο» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως αποκαλύπτει στο «Der Spiegel» ο ίδιος ο Ράιχενμπαχ, που μάλλον έμεινε κι αυτός έκπληκτος από τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε ο «σκληρός» (στον δημόσιο λόγο του και μόνο) κ. Σκανδαλίδης.
Δεν είναι, βέβαια, μόνον αυτός που δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες τον κ. Ράιχενμπαχ, που ήρθε εδώ για να βοηθήσει τους Ελληνες «να κάνουν τη σχολική τους εργασία», όπως με περισσή αυθάδεια λέει προκλητικά ο ίδιος. 
Ο Τάσος Γιαννίτσης τον υποδέχτηκε στο υπουργείο Εσωτερικών με τη φράση «είμαστε χαρούμενοι που έχετε έρθει».
Ούστ ρε...

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΟΥΠΙΓΙΑΓΙΑ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΞΕΣΚΩΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
    ΑΠ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ
    ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑΓΙΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή