Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ (ΑΟΖ) ΔΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…!!!

«ΠΕΡΑΣΕ» ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…!!!
Φαίνεται  ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η αρθρογραφία του Ανδρέα  Ψυχάρη ως Διπλωματικού συμβούλου τού Αντώνη Σαμαρά στο ΒΗΜΑ , της 27—11, με τίτλο «Εκμετάλλευση με άμεσα οφέλη για τον φορολογούμενο», από την οριοθέτηση της ΑΟΖ.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει σε προτεραιότητα στην πολιτική του «φαρέτρα» την οριοθέτηση της ΑΟΖ  και τόσο στην Βουλή, όσον και στην συνεντευξή του στην ΔΕΘ, αλλά και στις εφημερίδες ανεβάζει συνεχώς τούς τόνους της οριοθέτησης της ΑΟΖ.
Τό σημαντικό είναι ότι πολύ μεθοδικά κατάφερε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Ε.Λ.Κ. τροπολογία  πού ενθαρρύνει να κράτη—μέλη  να προβαίνουν σε οριοθέτηση ΑΟΖ.
Είναι σαφές η τροποποίηση αυτή, έγινε πρός όφελος της Ελλάδος, και αποτελεί Εθνική επιτυχία…!!!
Διότι πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελειών από τα κοιτάσματα, --πού αποτελούν και τον μοναδικό τρόπο να ξεπληρώσουμε το χρέος και να βγούμε οριστικά από την κρίση--όρθωσε και ανάστημα στην Τουρκία πού επιβουλεύεται τα Εθνικά σύνορα προς ανατολάς…
Ως Έλληνες είχαμε ανάγκη ακόμη και γιά ψυχολογικούς—συναισθηματικούς λόγους αυτή την επιτυχία…!!!

1 σχόλιο:

  1. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή