Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ...

"ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ"...!!!


Όλοι οι Βουλευτές έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν τα χρήματα των αναδρομικών, υποστήριξε ο Αντ/δρος της Ενωσης των τέως Βουλευτών Αριστείδης Τσιπλάκος και απέδωσε το θέμα

 που έχει δημιουργηθεί σε πιέσεις δικαστικών, ώστε μη βγάλουν τις σχετικές αποφάσεις, καθώς ο Νόμος και το Σύνταγμα λειτουργεί ενιαία για Δικαστικούς και Βουλευτές.
«Οι αιτήσεις μας έγιναν σε μία περίοδο πριν από την κρίση, βγήκαν ορισμένες αποφάσεις -τελεσίδικες, μερικές- και μας κάλεσαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να πάρουμε τα χρήματα, εγώ όμως τους δήλωσα ότι δεν πρόκειται να πάρω αυτά τα χρήματα. 
Ούτε πρόκειται να τα πάρουμε ποτέ λόγω της κρίσης που υπάρχει. 
Εχουμε συναίσθηση της πραγματικότητας και δηλώνουμε ότι δεν θα τα πάρουμε ποτέ», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ρ/σ Radio 9, ο κ. Τσιπλάκος. 
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ενωσης τέως βουλευτών, «όλος ο θόρυβος έγινε επειδή οι δικαστές πιεζόμενοι από την κυβέρνηση να βγάλουν για τους βουλευτές αντίθετη απόφαση απ' ό,τι για τους εαυτούς τους, τούς φέρνει σε δύσκολη θέση, γιατί ο Νόμος και το Σύνταγμα λειτουργεί ενιαία για δικαστές και βουλευτές».
«Αν βγάλουν αρνητική απόφαση για τους βουλευτές», είπε, «δημιουργείται μείζον κοινωνικό θέμα, γιατί θα πρέπει να δώσουν πίσω όσα έχουν πάρει μέχρι σήμερα» και έκανε λόγο για πιέσεις που ασκούνται στους βουλευτές να αποσύρουν τις αιτήσεις ώστε να μην αναγκαστούν οι δικαστές να βγάλουν αρνητικές αποφάσεις.
«Εμείς», ξεκαθάρισε, «ζητουμε και περιμένουμε να βγουν αποφάσεις και επιζητούμε να είναι αρνητικές, αλλά πρέπει να ισχύσει η απόφαση για όλους, δικαστές και βουλευτές».
«Αν μας δικαιώσουν οι αποφάσεις, εμείς θα δηλώσουμε ότι τα λεφτά δεν τα θέλουμε, αλλά να βγάλουν απόφαση. 
Είναι παιχνίδι αυτό να μη βγάλουν απόφαση οι δικαστές. 
Να βγάλουν απόφαση για να μην τα πάρουν ούτε αυτοί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ενωσης τέως βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου