Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ... ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ
Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος
Δικηγόρος


Αυτές  τις  Άγιες Ημέρες,  η κοινωνική ανισότητα που εξαιτίας της Πασοκομνημονιακής λαίλαπας γιγαντώθηκε, γίνεται εντονότερη και ανυπόφορη.

Συναντούμε,  φτώχεια  από  τη μια και ρεβεγιόν από την άλλη. 
Οι πολλοί, διαθέτουν το λειψό πλέον «δώρο»  των  Χριστουγέννων  στην καταβολή των δόσεων από τα δάνεια και στα χαρατσώματα-νταβατζιλίκια του καθεστώτος της πράσινης υπανάπτυξης και οι λίγοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε μακρινούς προορισμούς, έχοντας  ολοκληρώσει  τη  διαδικασία του ξεπλύματος του βρώμικου  χρήματος. Οι 100.000 εκλεκτοί του συστήματος, θα περάσουν για  άλλη  μια  φορά  «ζωή  και κότα»,  ενώ ο λαουτζίκος  θα περιοριστεί μόνο στην κότα και αν (που ειρήσθω εν παρόδω, αντικατέστησε τη γαλοπούλα), βλέποντας τη ζωή και τα όνειρά του να χάνονται. 
Το νοσηρό αυτό φαινόμενο που αναπτύσσεται συνεχώς θα επιταθεί τα επόμενα χρόνια και ο κοινωνικός σπαραγμός θα είναι αναπόφευκτος.  Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ιστορικού κύκλου και στην αρχή ενός άλλου. 
Οι μέρες που διανύουμε, θυμίζουν την αναστάτωση που επικρατούσε  στη  Θεσσαλία  στις  αρχές  του προηγούμενου αιώνα, όταν η καταπίεση  και  απομόνωση  των αγροτών, οδήγησαν στην αγροτική εξέγερση  του  Κιλελέρ  το  1910,  στην  πτώση  της  φεουδαρχίας  και στην δικαία αναδιανομή της γης.  
Έτσι  και  τώρα. Στις αρχές της δεκαετίας  2010, σύμπας  ο ελληνικός λαός απαιτεί κοινωνική δικαιοσύνη. 
Δεν ανέχεται να βρίσκεται μονίμως στην «απ’ έξω», να είναι αχθοφόρος  μιας προσπάθειας χωρίς αντίκρυσμα, επειδή τα λεφτά μπορεί να υπάρχουν, αλλά τα γεύονται τα πλουσιόπαιδα  και  οι αυλικοί τους, οι οποίοι λόγω των ανύπαρκτων φοροεισπρακτικών μηχανισμών, μπορούν και φοροδιαφεύγουν χωρίς τιμωρία. 
Ασφυκτιά, έχοντας διαμορφωμένη την πεποίθηση,  ότι  για  την καθιέρωση ενός ατόμου, απαιτείται πρώτα ο εξευτελισμός  του,  βαδίζοντας  υποχρεωτικά,  στην ατραπό του big-brotherισμού, της  πορνείας  και  της ρουφιανιάς, ενώ ο τίμιος βιοπαλαιστής που αγωνίζεται,  που  σπουδάζει,  που  εργάζεται  με  μόχθο  για  να ζήσει την οικογένειά του, θεωρείται κρετίνος και ντε μοντέ. 
Και γι’ αυτό θα επαναστατήσει και θα καταργήσει αυτή τη νοσηρή, αντικοινωνική και αντεθνική νοοτροπία του σημερινού συστήματος. Θα στραφεί κυρίως, ενάντια στις εκάστοτε κυβερνητικές μαριονέττες, που εκτελούν δουλικά τις νεοταξίτικες εντολές των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους, για υποδούλωση της Ελλάδας και εξαθλίωση του ελληνικού λαού, ένεκα της τεχνητής οικονομικής κρίσης.
 Θα τιμωρήσει παραδειγματικά όσους υποθάλπουν και συντηρούν εκφυλιστικά φαινόμενα, αλλοιώνοντας τη νοοτροπία του λαού και εγκαθιστώντας νέα πρότυπα και ήθη, που δεν γίνονται αποδεκτά από τους νουνεχείς πολίτες. 
Ο  Eλληνικός  λαός  δεν  θα  είναι  μόνος του στον αγώνα κατά της αδικίας  και  του κοινωνικού αποκλεισμού. 
Είναι ευχής έργον, ότι στο τιμόνι της νέας Ν.Δ. βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια ο ευπατρίδης και ταυτόχρονα λαϊκός ηγέτης της συνεπούς Κεντροδεξιάς, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τολμώντας να ξεκινήσει έναν σκληρό αντιμνημονιακό αγώνα, πέτυχε να έλθει σε ευθεία ρήξη με το εγχώριο και διεθνές ανθελληνικό σύστημα και να δώσει Ελπίδα στους Έλληνες, ότι στο τέλος θα επικρατήσει το Δίκαιο και η αληθινή δημοκρατία, στην ιεραρχική πυραμίδα της οποίας θα βρίσκεται ο ίδιος ο λαός. 
Η δημοκρατία άλλωστε που οραματιζόμαστε, θα κλείσει την «ψαλίδα» μεταξύ φτωχών και πλουσίων, θα «αποψύξει» τον συνταγματικό θεσμό του δημοψηφίσματος, χωρίς όμως να διεξαγάγει δημοψηφίσματα διλημματικού χαρακτήρα που θα διχάζουν την κοινή γνώμη, όπως επεδίωξε το ΠΑΣΟΚ, θα αναστήσει το διεθνές κύρος της χώρας, θα απομονώσει αυτούς που θα ευχαριστούν τον ξένο παράγοντα, αυτούς που δεν θα διεκδικούν, αλλά μόνο θα παραχωρούν, θα εξαφανίσει  τους ωχαδελφιστές, τους κηφήνες  και  τους  μεσάζοντες, τους επιβουλείς της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδος και τους οραματιστές μιας Ελλάδος με εθνική ανομοιογένεια. 
Η ευκαιρία  που  παρουσιάζεται  το προσεχές διάστημα, με τη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών, είναι μοναδική και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε  στο  έπακρο. 
Στις Εκλογές που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε στις 19-2-2012, γιατί διαφορετικά ελλοχεύει κίνδυνος αιματοκυλίσματος από τον αγανακτισμένο λαό που θέλει άμεσα να εκφράσει στις κάλπες την αντιμνημονιακή πολιτική του βούληση, πρέπει να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο επαίσχυντο μνημονιακό δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ., που οδήγησε τους Έλληνες στην απόγνωση.  
Πρέπει  να  πούμε ΝΑΙ στον Αντώνη Σαμαρά και στην ισχυρή αυτοδυναμία της Ν.Δ. για να ηρεμήσει ο τόπος και να υπάρχει η λαϊκή νομιμοποίηση για σκληρό κοντράρισμα με τους δανειστές-δυνάστες που βλέπουν την Ελλάδα σαν αποικία τους. 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ    
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου