Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ "ΡΕΣΤΑ" ΤΟΥ, ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...!!!


ΜΕ "ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ" ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ... ΠΑΠΑΔΗΜΟ...!!! 

Ο "εχθρός" του συστήματος, των Μ.Μ.Ε. και των επιχειρηματικών συμφερόντων ονομάζεται Σαμαράς.
Δίνουν τα "ρέστα" τους να μην πάρει αυτοδυναμία...!!!

 Τό "άκρον άωτον" της γελοιότητος τους είναι ότι με δημοσκόπηση πού δημοσιεύει σήμερα το "ΕΘΝΟΣ" τού Εθνικού μας εργολάβου Γ.Μπόμπολα, το πιό μισητό πρόσωπο σήμερα στην Ελλάδα πού ονομάζεται Παπαδήμος και τού οποίου άλλωστε τα ποσοστά κατέρρευσαν μέσα σε ένα μήνα (δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στον κόσμο) τον παρουσιάζουν ως καταλληλότερο γιά Πρωθυπουργό με 54% και το σπουδαιότερο, ότι ο Ελληνικός λαός θέλει κόμμα Παπαδήμου σε ποσοστό 48%...!!!
Ότι ο Μπόμπολας θέλει την παραμονή της Κυβέρησης Παπαδήμου στο διηνεκές, μας το προανήγγειλε η πολιτική του "λινάτσα" ο Καρατζαφέρης με δηλώσεις του, πού ζητάει να γίνει ο ίδιος... Αντ/δρος της Κυβέρνησης...!!!
Άλλωστε το Υπουργείο (Μπόμπολα) Υποδομών --όπως πλειστάκις έχουμε γράψει--το πήρε ο Βορίδης..
Δεν καταλαβαίνουν όμως-- γιατί δεν τους αφήνει το "πάθος" προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις δουλειές τους--, ότι όσο περισσότερο στοχοποιούν ως εχθρό τους τον Σαμαρά, τόσο περισσότερο ο κόσμος τον θέλει ακόμη και από από άλλους χώρους, μόνο και μόνο, επειδή είναι αντίθετος στα "επιχειρηματικά"  σχέδια της διαπλοκής...!!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή