Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΣ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και SIEMENS ΓΙΑ ΝΕΑ DEAL και ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...!!!

ΕΤΣΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ --ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ- ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΤΡΟ"...!!! 

Διαβάζουμε στις εφημερίδες γιά το ταξίδι του Χρυσοχοϊδη στην Γερμανία γιά...επενδύσεις..!!! "Τρίχες"...
 Η αλήθεια βρίσκεται αλλού. 
Μας πληροφορούν

 από καλά ενημερωμένες πηγές του Ευρωκοινοβουλίου, ότι αυτές τις ημέρες,   κλιμάκιο της Ελληνικής Κυβέρνησης κατ’ εντολή Βαγγέλη Βενιζέλου βρίσκεται στο Μόναχο με σκοπό να οριστικοποιηθεί το «deal» με τη Γερμανική Siemens.
Δηλ., να οριστικοποιηθεί ο συμβιβασμός του ευτελούς, (μέχρι εξευτελισμού), ποσού των 200 εκατ.€ πού θέλει η Μέρκελ πού είναι το ισόποσο των όσων χρωστούν τα Νοσοκομεία μας και γιά το ποσό αυτό  η θυγατρική Siemens A.E., πού εδρεύει στην Αθήνα προσέφυγε στα Ελληνικά Δικαστήρια...!!!
Έτσι η Μέρκελ υποχρέωσε την Κυβέρνηση να επιβάλει πρόστιμο στην Siemens  μόνο 200 εκατ.€, όσα δηλ. χρωστάνε τα Νοσοκομεία γιά να έρθει "ίσα βάρκα ίσα πανιά"...
 Καί το σπουδαιότερο:
Επειδή η  θυγατρική  Siemens A.E. έχει να πάρει έργο στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια και επειδή έχει ισολογιμούς "κόκκινους" όπως και προυπολογισμούς "ελλειμματικούς" και συντηρείται από την μητέρα Siemens στην Γερμανία, δεν αντέχεται άλλο και πρέπει πάση θυσία να επανακκινήσει νέα «deal» και εξασφαλίσει νέα έργα...
Όταν μάλιστα, αυτή τη στιγμή 10 σταθμοί ΜΕΤΡΟ, είναι έτοιμοι εδώ και 12 Μήνες και λόγω της προαναφερομένης εκκρεμότητος ουδείς Υπουργός έβαζε υπογραφή.
Τώρα με τον συμβιβασμό της ντροπής, απελευθερώνονται οι 10 σταθμοί ΜΕΤΡΟ πού συμμετέχει η  Siemens καί έτσι μπαίνει ξανά με νέα «deal» στην Ελλάδα..."αγιοποιημένη" πλέον και χωρίς να πληρώσει ούτε 1 ευρώ πρόστιμο...!!!
Βέβαια εδώ υπάρχει θέμα:
Πώς συμβιβάζεται (και ποιά νομική αξία έχει ο συμβιβασμός) η Κυβέρνηση,  την στιγμη πού την ίδια ώρα  η ανακρίτρια κ. Νικολακέα καλεί καθημερινά κατηγορούμενους για την υπόθεση ΟΤΕ ,πρώην στελέχη του ΟΤΕ, γιά την  Siemens , τούς οποίους προκειμένου να μην προφυλακισθούν τους υποχρεώνει  σε καταβολή εγγύησης   200.000. ευρώ ...!!!
Πού βρίσκουν οι υπάλληλοι τού ΟΤΕ , από την μιά στιγμή στην άλλη 200.000. ευρώ;;;
Ποιός "καθαρίζει";;;
Κάτω από αυτές τις συνθήκες του συμβιβασμού της απόλυτης ντροπής θα βάλει την υπογραφή του ο Βορίδης για την λειτουργία των 10 σταθμών του ΜΕΤΡΟ --και ποιός ξέρει-- ίσως και κάτω από τα χειροκροτήματα του αφελούς, ευρισκόμενου σε άγνοια και ανυποψίαστου κοσμάκη...

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΡΙΔΗΣ? ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή