Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

OI "ANTIMNHMONIAKOI ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ"....!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΕΙΛΕ" και ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ...!!!

Μία ομάδα στελεχών της Ν.Δ., αποτελούμενη κυρίως από Συνδικαλιστικά στελέχη , συγκρότησε ένα ισχυρό αντι-Μνημονιακό μπλοκ.
Αποφάσισαν σε πρώτη φάση να συγκεντρωθούν σε ταβέρνα με την επωνυμία... "Αντιμνημονιακός",


και εκεί μεταξύ τυρού και αχλαδιού να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους γιά το Μνημόνιο και τις απαιτήσεις της Τρόϊκας.
 Εκεί ήταν ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού Γιάννης Μανώλής, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου τομέα Ηλίας Ηλιόπουλος κ.α. 
Την "Αντιμνημονιακή συγκέντρωση" της Λαϊκής Δεξιάς, είναι εμφανές ότι στηρίζει ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, αφού έστειλε εκεί τούς στενούς του συνεργάτες Κώστα Μπούρα, Διευθυντή του γραφείου του και  Γιώργο Μουρούτη Αν/τη Εκπρόσωπο Τύπου..
Άλλωστε όπως πληροφορούμεθα από παρευρισκόμενους σε όλων τα στόματα ηταν ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίον επαινούσαν τόσον γιατί κατάφερε μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα μετα την εκλογική συντριβή της Ν.Δ. να την φέρει σε τροχιά νίκης, όσο κυρίως γιά την Αντιμνημονιακή του στάση παρά τις πιέσεις του Ε.Λ.Κ., και σήμερα με πρωτοβουλίες του, ανάγκασε και τον Παπανδρέου να παραιτηθεί καί παρα τις επιθυμίες Εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων να έχει επιβάλει το αίτημα γιά εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου