Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ--ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ... ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ...!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ Αν/τη ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘ. ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...!!!

Απτότητος ο π. Γραμματέας τού ΛΑΟΣ Π.Αποστόλου συνεχίζει τις αποκαλυπτικές καταγγελίες του, γιά το κόμμα της  εκτρωματικής αχρειότητας, τού Καρατζαφέρη.


 Χθές βράδυ στο KONTRA και στην εκπομπή τού Χίου, αποκάλυψε το βίντεο πού ο Αν/της Υπουργός Εθ. Άμυνας Γ.Γεωργίου ( ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ καί ΔΙΑΓΩΓΗ...ΣΚΟΤΑΔΙ ), αποκάλεσε ως Ερωβουλευτής τά Σκόπια..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" κατ΄επανάληψη κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέματα των Σκοπιανών...!!!
Στο στούντιο έγινε χαμός και ο Χίος είπε πως πρέπει ο Γεωργίου να παραιτηθεί.
Εάν δεν παραιτηθεί άμεσα γιατί τυγχάνει υπουργός προμηθειών πολεμικού υλικού, θα πρέπει να τον παραιτήσουν.
 Είπε επιπρόσθετα πως όταν η Μπακοδήμου στην Eurovision προσφώνησε τα Σκόπια ως Μακεδονία, ο Καρατζαφέρης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεως, ενώ δεν έκανε το ίδιο για τον Γεωργίου.
Βοήθησε όμως και η Θεά τύχη, χθές τον Αποστόλου...
Ένας φαιδρεπίφαιδρος ( ανθρώπινο αποτύπωμα και "είδος" εν... ανεπαρκεία ως  διαρκώς εξαφανιζόμενο προς  λύπη των μποέμηδων της πλατείας Κολωνακίου) ονόματι Δαραβίγκας, τον οποίον πασσάρει ο Καρατζαφέρης στο KONTRA και στην εκπομπή τού Χίου, γιά να τού περνάει την γραμμή, --όπως έχει και σε ολα τα κανάλια--, στην προσπάθειά του να μειώσει την αποκάλυψη Αποστόλου είπε ότι:
  "Η κόρη του Αποστόλου είναι διορισμένη από τον Καρατζαφέρη στην Ευρωβουλή"
  Ο Αποστόλου, μόλις το άκουσε "έτριβε τα χέρια" του και απάντησε...
"Πράγματι ο Καρατζαφέρης προσέλαβε την κόρη μου ως μετακλητή , γιά να μού... κλείσει το στόμα και επέμενε με φορτικότητα να την διορίσει.!!!
Εγώ όμως, βάζοντας πάνω από όλα την πολιτική μου συνέπεια και ατομική μου  αξιοπρέπεια, έχω την μαγκιά και καταγγέλω τον Καρατζαφέρη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική αποκατάσταση της κόρης και την μονιμοποιησή της...!!!
Ποιός άλλος έχει τα "κότσια" και την "μαγκιά" να το κάνει αυτό καί μάλιστα τώρα από τόσο δύσκολες οικονομικές περιστάσεις".;;;
Συγχαρητήρια στον Αποστόλου, πού αντιστάθηκε , δεν ενέδωσε και δεν ενδίδει στις διαρκείς προσκλήσεις Καρατζαφέρη να επανέλθει στο ΛΑΟΣ.
Άλλο ένα στέλεχος, πού παρά τα "δώρα"  Καρατζαφέρη, έμεινε όρθιο και δεν.. εξαργυρώθηκε...!!!

1 σχόλιο: