Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ...!!!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ--ΑΠΟΡΙΕΣ και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ... "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ"...!!!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής κλείνει την υπόθεση της παραίτησης των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη,
 κρίνοντας ότι: 
«Δεν προέκυψε προσπάθεια παρέμβασης στο έργο τους» και ότι «η ενέργεια της αίτησης αντικατάστασης τους ήταν παρορμητική».
Στο πόρισμα του κ. Μακρή,  ο αντιεισαγγελέας επισημαίνει ότι δεν χρειάζεται καμιά περαιτέρω έρευνα, αφού «από τις έγγραφες διευκρινίσεις των δυο αντιεισαγγελέων, προκύπτει ότι μοναδικός λόγος για την αίτηση αντικατάστασής τους, ήταν η προώθηση σχεδίου νόμου με το οποίο η αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος ανατίθετο σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
«Δεν εκλιπαρούμε για βοήθεια στο έργο μας, το απαιτούμε» δήλωσαν κατά την έξοδό τους οι δύο αντιεισαγγελείς Εφετών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για του παραδώσουν το κείμενο με τις διευκρινίσεις για τις καταγγελίες τους. 
Από το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση και τα χαμόγελα των εισαγγελέων, φαίνεται ότι... "ευοδώνεται" η προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης που ξέσπασε με την επιστολή παραίτησης των.
Ωστόσο μεγάλα ερωτηματικά και απορίες υπάρχουν στην κοινή γνώμη καί τον Νομικό κόσμο, άν μετά το παρασκήνιο τού τελευταίου 24ώρου καί από το γεγονός ότι οι δύο Οικονομικοί Εισαγγελείς παραμένουν στην θέση τους,-- μετά την υποχώρηση Βενιζέλου να αποσύρει το ν/ς της αντικατάστασής τους--δεν..."ευοδωθούν" κατά το δοκούν και οι υπό διερεύνση υποθέσεις...!!! 

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ2 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 π.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή