Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ, κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ…!!!

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Τι ΚΡΥΒΕΤΑΙ και Τι... ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ‘’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ’’ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»…!!!

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Το δημοσίευμα αναρτήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα politikosafari,εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2011/12/blog-post_8038.html
και παρότι έχουν παρέλθει αρκετά 24ωρα από την δημοσιοποίηση του, δεν είδαμε
την απάντηση του λαλίστατου Βουλευτή που προφανώς τον αφορά.
Τι συμβαίνει και σε τι αναφέρεται ο αρθογράφος;
Διότι κάτι θα υπάρχει πίσω από την υπογραφή αυτή του κυρίου Frank BARRET, Secretary General του ECR Group.
Αναμένουμε με αγωνία κάποια απάντηση είτε από τον κύριο βουλευτή που περιφέρεται στα κανάλια με σειρά εγγράφων που αφορούν σπατάλες των υπουργείων και καλά κάνει και τις καταγγέλλει, αλλά θα περιμέναμε να απαντήσει και σε αυτό το κείμενο με τα βαριά υπονοούμενα, που δεν συνάδουν για κάποιο εκπρόσωπο του λαού και του ΛΑ.Ο.Σ στο Εθνικό κοινοβούλιο και όσοι τον ψήφισαν και ήσαν και αρκετοί, οφείλουν να γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπογραφή και τα υπονοούμενα του συντάκτη.
Όλα στα φως δεν ισχυρίζονται;
Καλό είναι να ξέρουμε γιατί το τάδε υπουργείο δαπανά 5 εκατ. ευρώ για χαρτί υγείας ή γιατί κάνουμε εισαγωγή… τριχών από τη Γερμανία, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και τι έκαναν μερικοί πριν ασχοληθούν με το… «επάγγελμα» της πολιτικής…!!!
Υ.Γ.
Τι να απαντήσει;;;
Εδώ όταν του εστάλη από το Υπουργείο Εξωτερικών με συστημένο το έγγραφο με την «υπογραφή» του αρμοδίου πού τα εξηγεί όλα, στα Γραφεία του ΛΑΟΣ και παρελήφθη, ό ίδιος από τον… φόβο της γνωστοποίησης και δημοσιοποίησης παρίστανε επί μήνες ότι δεν το παρέλαβε…!!!
Το ίδιο έκανε και όταν τού το κοινοποίησαν στην θυρίδα του στην Βουλή… Έτσι το Υπουργείο των Εξωτερικών εξοργίσθηκε και προκειμένου να βεβαιωθεί ότι έλαβε γνώση του εγγράφου BARRET, αναγκάσθηκε με παραγγελία Εισαγγελέα να του το κοινοποιήσει με… Δικαστικό Επιμελητή…!!!
Αυτός τώρα τρέμει σαν το ψάρι…
Όμως κ. Χριστοδουλόπουλε όπως γράφουμε και στην προηγούμενη αναρτησή μας κάντε μερικά 24ωρα υπομονή όπως και εμείς άλλωστε κάναμε και «υποφέραμε» για δύο τουλάχιστον χρόνια…!!!

1 σχόλιο:

  1. Το δημοσίευμα είναι Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011
    Σήμερα είναι 13 Μαρτίου 2012.
    Τα λίγα 24 πέρασαν, ο υπόλοιπος δράκος που είναι.

    Παρεμπιπτόντως για να μην περάσει από το μυαλό κάποιου ότι στηρίζω ΛΑΟΣ,
    είμαι Ανεξάρτητος Έλληνας και η αλήθεια με ενδιαφέρει διπλά. Δεν με ενδιαφέρει πως θα τοποθετηθεί η άν θα τοποθετηθεί ο Αυβαλιώτης, με ενδιαφέρει να αποδείξετε του λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή