Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΟΦΙΜΑ- ΡΟΥΧΑ - ΧΑΡΑ και ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ...!!!

ΠΑΡΩΝ και Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...
Συγκινητική η προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ Αττικης σε 30 διαφορετικά σημεία του λεκανοπεδίου να δημιουργήσει "Κοινωνικό Παντοπωλείο",
με τρόφιμα-ρούχα και είει πρώτης ανάγκης γιά τούς συνανθρώπους μας πού τα έχουν ανάγκη.
Παρών και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς πού στο πεζοδρόμιο της  της Ερμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Οι άγιες μέρες που περνάμε έχουν και πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τον ελληνικό λαό. Και πρέπει ο καθένας, αυτές τις μέρες, να δώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια. 
Είναι αυτές οι ώρες, που αποδεικνύουν ποιος πραγματικά αγωνιά και μπορεί και να αγωνίζεται για αυτόν τον απλό κόσμο, που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη. 
Και για αυτό, τιμά την ΟΝΝΕΔ, ότι σε 16 πόλεις της Ελλάδος και στην Αθήνα, μπόρεσε και ίδρυσε 16 κοινωνικά παντοπωλεία, που μέχρι στιγμής έχουν μαζέψει πάνω από 20.000 αγαθά. Παράλληλα, συνεχίζεται η λήψη τέτοιων προσφορών από τον κόσμο, προκειμένου να τα μοιράσουμε στους άπορους, σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη τις άγιες μέρες, ώστε να λάβουν κάποιο δώρο από το συνάνθρωπό τους. 
Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ, γιατί στις δύσκολες ώρες βάζει πλάτη. Και στις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, για εκείνους που δεν έχουν. Και ιδιαίτερα για εκείνους για τους οποίους είναι πιο δύσκολες αυτές οι στιγμές των άγιων ημερών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου