Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ και ΤΑ "ΑΝΑΛΟΓΑ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Αν/τή ΥΠΟΥΡΓΟ.;;;;

  ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ΧΡ. ΧΟΥΜΠΑΥΛΗ...!!!

Δημόσια εμφάνιση στο "La Strada", με τον "Βιομήχανο του Πολέμου" Χρ. Χούμπαυλη, έκανε Αρχηγός κόμματος πού στηρίζει την Κυβέρνηση, όπου έτρωγαν παρεϊτσα, (Πότε πρόλαβαν και γνωρίσθηκαν στο άψε-σβήσε),

την ίδια στιγμή που έχει στην Κυβέρνηση Παπαδήμου Αν/τη Υπουργό με αρμοδιότητα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του... Χούμπαυλη...!!!
Όλοι,  όσοι γνωρίζουν "πρόσωπα και πράματα" πήγε το μυαλό τους αυτόματα σε δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΠΑΡΟΝ", πού έγραφε:
 "Τα 3/4 του μισθού του Ευρωβουλευτή του τά παιρνει ο Αρχηγός τού κόμματος"
Τί...σύμπτωση.;;;
Ο τότε Ευρωβουλευτής πού αντικατέστηε τον Αρχηγό κόμματος, επειδή μπήκε στην Ελληνική Βουλή, σήμερα ο Αρχηγός του, τον έκανε Αν/τη Υπουργό στην Κυβέρνηση Παπαδήμου με αρμοδιότητα τις... προμήθειες των εξοπλισμών...!!!
 Εδώ εκτός από την "σύμπτωση", έχουμε και... ευτυχή συγκυρία...!!!
Πάντως γιά τον εν λόγω Αρχηγό κόμματος έχει γίνει και επώνυμη καταγγελία στην Ευρωβουλή, από Υπ. Βουλευτή τού κομματός του...
Σημειωτέον ότι όλως  "συμπτωματικά" ο Αρχηγός κόμματος είναι κάθε μέρα στα Μ.Μ.Ε., και ασφαλώς δεν θέλει εκλογές και  ζητάει επίμονα την παραμονή της Κυβέρνησης Παπαδήμου, έως το... 2013...!!!

2 σχόλια:

  1. Καημένε, Αθανάσιε.....Διάκε!!Τίποτα δεν είδες ακόμη. Άντε να δούμε, πότε θα μιλήσουν οι παλιοί!!Ξέρεις εσύ.Τότε να δούμε που θα κρυφτεί ο London school of trixes katsares. Αυτός,ο ίδιος,που θέλει να κυβερνήσει,αυτός που, για να τελειώσει το δημοτικό σχολείο,πήρε πέντε(5)χρόνια αναβολή από τον στρατό.Το κακό είναι,έτσι που καταντήσαμε,ότι μπορεί και να τον δούμε......στα αλήθεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστόλου,άργησες!!!!Τώρα δεν πρέπει να μιλάς. Τώρα, ''χύθηκε το γάλα''.Θα τους φάμε στην μάπα για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή