Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΑ...ΠΟΥΛΙ (ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ) ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ: ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ καί Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...!!!

ΑΝΑΚHΡΥΞΑΝ ΤΟΝ GIORGO ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΗΡΩΑ ΤΟΥ 2011 ΟΠΩΣ και ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ"...!!!

Η Βρετανική εφημερίδα Telegraph δημοσιεύει τη  λίστα με τους ήρωες και τους… κακοποιούς (Ηeroes and Villains) της χρονιάς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.


Ανάμεσα στους... ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται τρίτος κατά σειρά.!!! 
Στη φωτογραφία που δημοσιεύουν οι Βρετανοί, ο τέως πρωθυπουργός εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί, ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει:
 «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη... δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό, έκανε μια καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας».
Και η εφημερίδα συνεχίζει, λέγοντας:
 «Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα».
Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους, όσον αφορά στο ευρώ.
Στους ήρωες της Telegraph, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι... "αγορές ομολόγων" και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη «μαύρη λίστα» συγκαταλέγεται ο Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το «δίδυμο» Μέρκελ – Σαρκοζί.
Κατόπιν όλων αυτών και σύμφωνα με πληροφορίες του Politiko Safari, αναβάλεται μετά το PSI και η... Γέννηση του Χριστού...!!!
Αρνείται ό Θεάνθρωπος να αντικρύσει το...θέαμα...!!!

2 σχόλια:

  1. Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας μ@@@κ@ς έγραψε κάτι εσύ το θεωρείς είδηση μάλον ομοιάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή