Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Siemens ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ... «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...!!!


ΧΑΡΑΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» ΣΕ... ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ—ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…!!! 

Αυτές τις ημέρες το θέμα της Siemens,  έχει μπει και πάλι «μεθοδικά-προσεκτικά και κυρίως πονηρά » στην επικαιρότητα.
Την ώρα που η Χώρα βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή,

και ο λαός μας υποφέρει, την ώρα που όλοι οι πολιτικοί κωφεύουν, την ώρα που οι εργαζόμενοι της πολυεθνικής εταιρείας παρακολουθούν άφωνοι το νέο σκάνδαλο της Siemens AG στην Αργεντινή, την ίδια ώρα πληροφορούμεθα πως από ώρα σε ώρα καταφθάνει κλιμάκιο της μητρικής εταιρείας με σκοπό να κλείσει στα «μαλακά» την υπόθεση «πρόστιμο».
Εδω:
http://politikosafari.blogspot.com/2011/12/siemens-deal.html 
Να σημειώσουμε πως η αλαζονεία της πολιτικής της κ.Μέρκελ, έχει μεταφερθεί και στους μεγαλοδιευθυντές της εταιρείας στο Μαρούσι. 
Δεν εξηγείται διαφορετικά πως μεγαλοστέλεχος της εταιρείας κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά στους εναπομείναντες υπαλλήλους της άλλοτε κραταιάς εταιρείας.
Οι διαφαινόμενες εξελίξεις, είναι βούτυρο στο ψωμί για Καρατζαφέρη, Βορίδη. (ο νοών, νοείτο).
Πάντως, λέγεται έντονα, πως ο ενδιάμεσος κρίκος στην όλη υπόθεση είναι ίσως, ο κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος της επιτροπής Εποπτείας Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και εξ απορρήτων του Βενιζέλου (βλέπε εφημερίδα Δημοκρατία, φύλλο 303 της 14/12/2011, σελίδα 5) 
Ο Ευγένιος ασχολήθηκε με τις δημοσκοπήσεις και απέκτησε προνομιακές σχέσεις με το περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου
Ο κ. Ευγένιος είχε προλάβει να γνωριστεί με τη Δήμητρα Λιάνη (!) και ανέλαβε να της βελτιώσει το προφίλ, σε μια περίοδο που όλοι θυμόμαστε πώς την αντιμετώπιζε (ακόμη και ο φιλοκυβερνητικός) Τύπος. 
Για να ανταποδώσει το καλό, η κυρία Λιάνη έστειλε τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για να τον τοποθετήσει «στο τιμόνι» της ΕΡΤ.
Όταν ο τελευταίος μεταπήδησε στο υπουργείο Πολιτισμού, τον έκανε γενικό γραμματέα, θέση την οποία κράτησε μέχρι το 1999. 
Για τρία χρόνια, ο Ευγ. Γιαννακόπουλος είχε τα ηνία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), όταν το χρήμα έρρεε και οι διαφημιστικές καμπάνιες έδιναν κι έπαιρναν.

1 σχόλιο:

  1. Ένας είναι μανιακός με απρεπή συμπεριφορά
    Χαχαχα σίγουρα εννοείται τον ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ PETER CLAUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή