Κυριακή 8 Μαΐου 2011

"ΕΞΥΠΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ" και ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 14 &5 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

Η "ΕΞΥΠΝΗ" ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΩΣ "ΑΛΛΟΘΙ" ΓΙΑ...ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!

Να τα αποκαλυπτήρια...
Έρχονται από την εφημερίδα του Μπόμπολα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ"
Τό γράφει με..."δικά της λόγια", αλλά το περιγράφει σαφέστατα:

"Mε εντολή του Πρωθυπουργού επισπεύδονται οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου με... «έξυπνα εργαλεία»..!!!
Ενα σαφές μήνυμα που θα συνοδεύεται με... έμπρακτες αποδείξεις για εφαρμογή μέτρων και διαδικασιών που οδηγούν σε μείωση του υπέρογκου δημοσίου χρέους ετοιμάζεται να στείλει η Κυβέρνηση προς τις αγορές και την τρόικα.
Eιδικότερα, το σχέδιο προβλέπει πως ο ιδιώτης επενδυτής που επιθυμεί να αγορ
άσει ένα ή περισσότερα ακίνητα του Δημοσίου δεν θα πληρώσει σε.... μετρητά, αλλά θα πρέπει να προσφύγει στη δευτερογενή αγορά τίτλων και να αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, η ονομαστική αξία των οποίων θα είναι ισόποση με το κόστος του ακινήτου.
Tα ομόλογα που θα αγοράσει ο επενδυτής θα τα δώσει στο Δημόσιο, πληρώνοντας δηλαδή το Δημόσιο με ομόλογα του για να αποκτήσει το ακίνητο.
O επενδυτής βέβαια θα αγοράσει τα ομόλογα «κουρεμένα» αφού στην αγορά διαπραγματεύονται με σημαντικό discount, λόγω της.... απαξίωσης των Ελληνικών τίτλων, αποκομίζοντας τεράστιο όφελος"....!!!

Ναί, ναί, τέτοιος εξευτελισμός, για να εφαρμοσθεί το άρθρο 14&5 του Μνημονίου, γιά παράδωση της Εθνικής μας Κυριαρχίας
Περισσότερα εδω:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=111099177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου