Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ--ΡΟΥΤΙΝΑΣ--ΚΑΤΗΦΕΙΑΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ, ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (πού όπως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται) ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ...ΤΟΠΟ...!!!

Τέλειωσε και η "διαδικαστικού" χαρακτήρα συνάντηση ρουτίνας μεταξύ Παπούλια-Παπανδρέου.
Αγέλαστοι, κατηφείς και σκυθρωποί, μετά την συνάντηση "εκφώνησαν" τα...τετριμμένα!!
Οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν πως και πότε θα αποκατασταθούν (στην προ Κυβέρνησης Γιώργου), μισθοί και συντάξεις τους και αντι αυτών ξανάκουσαν οτι:
Χρειάζονται ακόμη σκληρότερα μέτρα με συναίνεση και...συνευθύνη...!!!
Πλήρης απογοήτευση και κοροϊδία...!
Ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε ανοιχτός σε κάθε καλή ιδέα και πρόταση, ρεαλιστική, αποτελεσματική, αναπτυξιακή, δίκαιη και καινοτόμα από τα πολιτικά κόμματα και κάθε φορέα υπεύθυνο της χώρας, αρκεί, όπως είπε, να έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η χώρα.
Είπε επίσης ότι, παρά τις προφητείες, οι θυσίες έχουν πιάσει... τόπο.!!!!!!
"Έχω βγάλει το συμπέρασμα από τις χθεσινές συναντήσεις ότι υπάρχει ουσιαστικός κοινός τόπος και πάρα πολλές προτάσεις δημιουργικές, αναπτυξιακές, δίκαιες, αποτελεσματικές, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να ενταχθούν μέσα στους στόχους με πολιτική βούληση όλων μας, για να πετύχουμε την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της χώρας που είναι τα ελλείμματα και το χρέος".
Συγκαταβατικός από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε ότι η ανησυχία του είναι μεγάλη και επισήμανε ότι το μεγάλο διακύβευμα είναι της κοινωνικής συνοχής που απαιτεί αυτή τη στιγμή την εθνική συνεννόηση.
Ο κ. Παπούλιας πρόσθεσε ότι "τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να ενισχυθούν γιατί ό,τι ήταν να δώσουν το έχουν δώσει. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας στις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα κάνετε".
"Γι΄ αυτό ζητάμε από όλους δημιουργικές και δίκαιες προτάσεις για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα του ελλείμματος και να προστατεύσουμε τους αδύναμους", πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι αν δεν προχωρήσουμε σε αυτά τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, το φάσμα της χρεοκοπίας θα επανέλθει για τη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου