Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΔIΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 15.30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»

H Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί την Τρίτη 31 Μαΐου και ώρα 15.30, συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην Πλατεία της Ομόνοιας.
Η συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα και η ανασφάλεια που προκαλούν την συνεχή υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας κάνουν πιο επιτακτική
από ποτέ την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης της περιοχής.
Μιας περιοχή που στο παρελθόν αποτελούσε εμπορική και πολιτιστική καρδιά της πρωτεύουσας και μέσα σε λίγα χρόνια μεταλλάχτηκε στην πιο υποβαθμισμένη γωνιά της Αττικής.
Βίαιες συμπλοκές, εμπόριο ναρκωτικών, εγκληματικότητα, παραεμπόριο προκαλούν προβλήματα την ομαλή διαβίωση, γκετοποιώντας ουσιαστικά την καρδιά της πόλης.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ληφθούν όλες εκείνες οι αναγκαίες πολιτικές που θα επιτρέψουν στους κατοίκους να μπορέσουν να ζουν μέσα σε ανθρώπινες συνθήκες και την εμπορική ζωή να τονωθεί ξανά, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η μείωση της ανεργίας είναι ζωτική ανάγκη.
Σήμερα οι πολίτες του Κέντρου της Αθήνας δεν έχουν ανάγκη από άλλες υποσχέσεις.
Η βούληση είναι που απουσιάζει ώστε να επανέλθει ξανά το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες ως αντίβαρο στη μισαλλοδοξία που κυριεύει τους πάντες, όταν η επίσημη Πολιτεία απουσιάζει.
Η ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας έχει ως στόχο να αφυπνίσει το κράτος και να πάρει άμεσα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα, αλλά παράλληλα και να αναδείξει το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια στον τόπο που επέλεξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου