Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ...

"ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ 0.8% ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΕΝ και...ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ."...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π.Γενικός Δ/ντής του ΛΑΟΣ.

Το Σαββάτου 28 Μάη 2011 σε συνέντευξη του ο Γ. Καρατζαφέρης, στο κανάλι "ΚΟΝΤΡΑ" συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έκανε νέα κωλοτούμπα.
Είπε μεταξύ άλλων, ότι:
«η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ δεν είναι ούτε ακροδεξιό, ούτε Ναζιστικό κόμμα, αλλά ένα νόμιμο κόμμα της Ελληνικής Δεξιάς!...»
Για να θυμηθούμε κι άλλα παρόμοια μαργαριτάρια
του για τους γνωρίζοντες τον άνθρωπο και να πληροφορηθούν οι νεότεροι:
-- Το 1998 ιδρύει την άτυπη οργάνωση ΝΕΑ Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α, ως πρόδρομο των μελλοντικών του σχεδίων για ίδρυση κόμματος και προσκαλεί τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ να την πλαισιώσουν, αφήνοντας ενσυνείδητα απ΄ έξω το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Βορίδη.
-- Για τον Μ. Βορίδη δε έλεγε υποτιμητικά σε Δημοσιογράφους και κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, ότι ο ΒΟΡΙΔΗΣ, έχει σχέση και ομοιότητες με τον Γάλλο LEPEN, είναι ενεργούμενο των Εβραίων και παρά ταύτα όμως και χωρίς μέχρι σήμερα να του ζητήσει μια συγγνώμη, έχρισε τον ΒΟΡΙΔΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ υποψήφιο Νομάρχ
η Αθηνών το 2006.
-- Στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, την 20.10.2002» έλεγε:

«Αν θέλουν Ακροδεξιά, ας ψάξουν στο 0,8% του κ. Βορίδη. Αυτός είναι στην ομάδα του κ. Λεπέν. Εγώ ανήκω στην Ευρωπαϊκή δεξιά».
-- Επειδή λοιπόν οι «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ανήκουν στην Ελληνική δεξιά τους συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια του κόμματος του στις Εθνικές εκλογές του 2007; και γιατί τους απαρνιόταν μετά, όταν τον έκραξαν οι δημοσιογράφοι;
-- Όταν έγινε Ευρωβουλευτής, αρχικά εισχώρησε στην πολιτική ομάδα UEN (τις διαπραγματεύσεις έκανε ο Σπύρος Σταθόπουλος, φίλος των ακροδεξιών Ιταλών ΜΠΟΣΙ & ΦΙΝΙ), την οποία εγκατέλειψε, γιατί δεν χωρούσε με το δόκιμο μέλος της και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ κόμμα LIKUD του Ισραήλ, για να συνεργαστεί μετέπειτα με το πολιτικό χωνευτήρι την IND-DEM (Ανεξαρτησία-Δημοκρατία).
-- Μετά το 2000, που έκανε το κόμμα σταμάτησε να παρίσταται στις εκδηλώσεις του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, του ΜΕΛΙΓΑΛΑ και του ΓΡΑΜΜΟΥ-ΒΙΤΣΙΟΥ για να «βγάλει από πάνω του την ταμπέλα του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ», όπως συχνά έλεγε.
-- Το 2003 αποφασίζει ο μακαριστός Χριστόδουλος να επισκεφτεί την Μητρόπολη Καστοριάς και με την ευκαιρία να μεταβεί και στα υψώματα του ΓΡΑΜΜΟΥ (Αύγουστος 2003).
-- Τότε αποφασίζει κι αυτός να πάει επάνω, αλλά ο μαρτυριάρης το είπε στον τύπο ότι ο Χριστόδουλος θα ανέβει στο Γράμμο για να γράψουν τότε οι εφημερίδες ¨ΝΕΑ¨ και ¨ΕΘΝΟΣ¨ με μελανά χρώματα για τον Χριστόδουλο, οπότε ματαιώθηκε και για τον Χριστόδουλο και για τον Καρατζαφέρη η άνοδος στον Γράμμο.
Ποια είναι η διαφορά όμως μεταξύ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, που ανήκει ο Καρατζαφέρης και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, που ανήκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ, δεν μας λέει;
Γλείφει την «Χρυσή Αυγή» , γιατί του παίρνουν ένα καλό κομμάτι από την πολιτική του πίττα.
Ο Καρατζαφέρης δηλώνει και συμπεριφέρεται ξετσίπωτα, πότε βρίζοντας ως γενίτσαρος την ΔΕΞΙΑ, που μεγάλωσε, συνεργάζεται με τον ΠΑΣΟΚ, που το έβριζε και άλλοτε χαϊδεύει την Αριστερά για να μπερδεύει τον κόσμο και δεν «μιμείται την πανουργία του Οδυσσέα που κυρίευσε την Τροία».
Άπλα είναι ευκαιριακός πολιτικός και ό, τι πετύχει.
ΝΙΚΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ.
Πρ. Γενικός Δ/ντής του ΛΑΟΣ.

3 σχόλια:

  1. Καμμία κολοτούμπα. Για την ακρίβεια οι Χρυσαιγίτες δεν είναι Ακροδεξιοί, δεν είναι καν πραγματικοί Δεξιοί, Είναι Εθνικοσοσιαλιστές. Μάλλον ειρωνικά είπε ο προέδρος τους Χρυσαυγίτες ως "κομμάτι της Δεξιάς" καθώς δεν τους έχει ικανούς ούτε για πραγματικούς νεοναζί ούτε για πραγματικούς Δεξιούς αλλά τους θεωρεί ως κάτι γραφικά τυπάκια.

    Βεβαίως ο κύριος Νίκος Σχοινάς ξεχνάει ότι ευεργετήθηκε αππό τον Γ.Καρατζαφέρη και τον έβριζε πισώπλατα. Παρόλα αυτά κέρδισε 2 ευκαιρίες και ο προέδρος τον συγχώρησε 2 φορές. Τάϊζε τον σκύλο να σε δαγκώνει.

    Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ανελειπώς στο Βίτσι ο ΛΑ.Ο.Σ και η ΝΕ.Ο.Σ. Μάλιστα πρόπερσυ ήταν επίσημος ομιλιτής ο αντιπροέδρος κ. Γεώργιος Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ευεργετηθείς μάλλον νεαρε της ΝΕΟΣ είναι ο Καρατζαφέρης διότι είσαι νέος , αν είσαι, και δεν ξέρεις ότι ο Σχοινάς τι "πλάτες" έβαλε για ανοίξει αυτο το τηλεπωλήτηριο που έχει το κόμμα.
    Μην ανοίξει το στόμα ο Σχοινάς και κάτι άλλοι και θα τριβουν όχι μόνο τα μάτια , αλλά και τα αυτιά τους μερικοί μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ευεργετηθής ήταν ο Σχοινάς. Ήταν ακόλουθος του προέδρου και αποσπασμένος, ήδη από τότε που ο προέδρος ήταν Βουλευτής της Ν.Δ. Ο αχάριστος ο Σχοινάς ας μας πει πως ταξίδευε κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη-Αθήνα με το αεροπλάνο σε θέση VIP ο αχάριστος και πως ο προέδρος τον εμπιστευότανε. Αλλά βέβαια, τώρα που ο προέδρος έδιωξε τον Σχοινά (πολλοστή φορά που τον διώχνει), τώρα μιλάει το αχάριστο σκυλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή