Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ... 5η ΔΟΣΗ...!!!

ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΤΗΝ...ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ...!!!

Η Εφημερίδα του Μπόμπολα το "ΕΘΝΟΣ", ανέλαβε σήμερα νέο ρόλο "διεκπεραιωτή" της συναίνεσης, της υποταγής, της απενοχοποίσης της Κυβέρνησης του Γιώργου και των Εξαπτέρυγων (Καρατζαφέρης--Ντόρα).
Κυρίως και προπάντων ανέλαβε τον ρόλο του "μεσίτη", προκειμένου να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας από τούς υπέρογκους τόκους, φοβούμενοι ότι ο Σαμαράς ως Πρωθυπουργός, θά τους..."κουρέψει" .!!!
Έτσι ντιρεκτίβα για πολιτική συναίνεση στην Αθήνα - που έχει και τον χαρακτήρα έγγραφης δέσμευσης για την επίτευξή της προς τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά -
έστειλαν ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο επίτροπος Ολι Ρεν,
προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή του Μνημονίου και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κοινοτική χρηματοδότηση.
Ζ. Γιούνκερ και Ολι Ρεν υπογράμμισαν την ανάγκη να επιτευχθεί πολιτική συναίνεση σε σχέση με την εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομαλή συνέχιση της χρηματοδότησης
Με κατηγορηματικό τρόπο ο Ζ. Γιούνκερ έστειλε μήνυμα να υπάρξει διακομματική συμφωνία, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «σε ένα θέμα που είναι εθνικό και όχι κομματικό και δεν αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ».
Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπογράμμισαν την ανάγκη να επιτευχθεί πολιτική συναίνεση σε σχέση με την εφαρμογή του Μνημονίου στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομαλή συνέχιση της χρηματοδότησης. Σύμφωνα με τον Ζ. Γιούνκερ, οι αγορές, οι κυβερνήσεις των χωρών του ευρώ, τα εθνικά κοινοβούλια και η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη αναμένουν από την Ελλάδα να λειτουργεί «ως μία ομάδα με υπεύθυνο τρόπο», όπως συνέβη στις περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=63064974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου