Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

O "ΚΑΝΕΝΑΣ" και το "ΛΕΥΚΟ" , ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..!

ΛΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Το ΛΕΥΚΟ ταυτιζόμενο με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και επιδιώκοντας μια ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ένα ΛΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ με ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , με καμμία κομματική ταυτότητα και εξάρτηση, επικύρωσε το παρακάτω σχέδιο και το θέτει σε άμεση εφαρμογή για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τους φαύλους πολιτικούς, τα κόμματα του κατεστημένου και την οικογενειοκρατία που ευθύνονται για τη σημερινή οδυνηρή πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο
ο Έλληνας πολίτης δεν δικαιούται να διεκδικήσει την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εάν δεν επιλεγεί να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος.
Επίσης εκπρόσωποι - κοινωνικών ομάδων, συλλόγων καθώς και διαφόρων επιτροπών πρωτοβουλίας που αγωνίζονται για τα δίκαια της κοινωνίας των πολιτών δεν μπορούν να διεκδικήσουν την εκλογή τους εάν δεν κατέβουν με τη σημαία κάποιου κόμματος. Εάν πάλι ιδρύσουν νέο κόμμα οι δυσκολίες είναι τεράστιες και οι προϋποθέσεις, τέτοιες που τις έχουν μόνο τα κόμματα που είναι στη Βουλή και επιδοτούνται.
Για το σκοπό αυτό το ΛΕΥΚΟ δημιουργεί ένα πολιτικό εκθεσιακό χώρο στον Άρειο Πάγο και στη Βουλή των Ελλήνων με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις ώστε ως συνδυασμός να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε Εθνικές εκλογές. Η κάθε ανεξάρτητη προσωπικότητα, οι εκπρόσωποι συλλόγων , κοινωνικών ομάδων , επιτροπών πρωτοβουλίας, ακόμη και εκπρόσωποι μικρών κομμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν θέσεις για όσες υποψηφιότητες θέλουν σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια, π.χ. εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων σε κάποιο νομό μπορούν να διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Διαφορετικά θα έπρεπε να ιδρύσουν κόμμα και να καλύψουν με υποψήφιους όλες τις περιφέρειες της χώρας. Όταν λοιπόν χρίζονται υποψήφιοι βουλευτές μόνο κομματικά στελέχη, οι ψηφοφόροι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής. Ο πολιτικός εκθεσιακός χώρος που θα εκθέσουν οι πολίτες την υποψηφιότητα τους στις προσεχείς εκλογές, ως συνδυασμός θα έχει το τίτλο ΛΕΥΚΟ που τα αρχικά του σημαίνουν Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων και εκφράζει καθαρά τους Έλληνες πολίτες.
Εάν ο συνδυασμός ΛΕΥΚΟ έχει επιτυχία στις εκλογές, (π.χ. εάν λάβει ποσοστό 1,50% επιδοτείται , με 3% συμμετέχει στη Βουλή, με την πλειοψηφία σχηματίζει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ). Όλοι οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν αναλογικά χρήματα από την επιδότηση για να καλύπτουν τα έξοδα για την προσφορά τους στον τόπο τους.
Επικεφαλής του συνδυασμού σύμφωνα με το νόμο θα τεθεί ο πρόεδρος του ΛΕΥΚΟ ο οποίος αποτελεί και την ασφαλιστική δικλίδα διότι δεσμεύεται εγγράφως εάν ο συνδυασμός λάβει την πλειοψηφία και την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση αυτήν θα την αναθέσει στο ΛΑΟ στις κοινωνικές, επαγγελματικές, επιστημονικές ομάδες των Ελλήνων πολιτών. Αυτές θα εκλέξουν επιτροπή και ο πρόεδρος της κάθε επιτροπής θα διορίζεταιΥΠΟΥΡΓΟΣ ο οποίος θα ελέγχεται διαρκώς και θα είναι μετακλητός μόνο από τη γενική του συνέλευση που τον επέλεξε.
Αγαπητοί συμπολίτες κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες και διαπιστώνουμε καινούργια πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε και διαπράττει το πολιτικό κατεστημένο. Η χώρα μας αποδεδειγμένα πλέον χρεοκόπησε. Μέχρι σήμερα είχαμε κυβερνήσεις από κομματικά στελέχη επιλεγμένα από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό. Αυτή είναι και η κυριότερη αιτία των βλαβερών και αντιλαϊκών κυβερνήσεων. Μεταξύ των Ελλήνων πολιτών σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Επίσης όταν επιλέγεται κάποιο στέλεχος από τον αρχηγό τους κόμματος για να μπεί στο ψηφοδέλτιο και να γίνει Βουλευτής και αργότερα από τον Πρωθυπουργό να γίνει Υπουργός κ.λ.π. αυτό το στέλεχος είναι υποχρεωμένο και δέσμιο της πολιτικής εξάρτησης και υποτέλειας. Δεν μπορεί λοιπόν να λειτουργήσει ως αυτόνομη πολιτική προσωπικότητα που διαπνέεται από τη φιλοσοφία και τα ιδανικά του υπηρέτη του Λαού. Εμείς ως πολίτες είμαστε εγκλωβισμένοι και ουσιαστικά άπραγοι, απλοί παθητικοί θεατές. Ερήμην ημών το παλαιοκομματικό κατεστημένο που διευθύνεται από τις ίδιες οικογένειες, αποφασίζει για μας, υποθηκεύει το μέλλον μας και ξεπουλάει τη χώρα μας στους Διεθνείς Τραπεζίτες. Ο συνδυασμός ΛΕΥΚΟ μας δίνει τη δυνατότητα εμείς οι Έλληνες πολίτες να κυβερνήσουμε τον τόπο μας και να ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τη σύγχρονη οικονομική υποδούλωση .Επικοινωνήσετε αμέσως με την γραμματεία του ΛΕΥΚΟ για να εξασφαλίσετε θέση για την υποψηφιότητα σας στις προσεχείς εκλογές υπογράφοντας πολιτικό συμβόλαιο με το ΛΕΥΚΟ όπου διασφαλίζεται η ανεξαρτησία σας και τα δικαιώματα σας.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
213-0156083 / 6934888831
www.leuko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου