Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«ΦΩΤΙΑ» ΑΝΑΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ… broker (ΜΕΣΙΤΗΣ) ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ…!!!

ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ., "ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ" ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…:

Άνω-κάτω σήμερα η Βουλή, επειδή ε ο βουλευτής της ΝΔ, . Π. Καμμένος, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ως… «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων»!
Ο Καμμένος κατήγγειλε ότι:
*-- Μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2009 έγινε μία αγοραπωλησία cds (ασφαλίστρων κινδύνου) στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), από την οποία το ΤΤ έβγαλε 40 εκατ., ενώ οι κερδοσκόποι οικονόμησαν 26 δις και αν πτωχεύσει η Ελλάδα θα οικονομήσουν σύνολο... 60 δις.!!!
*-- Την εποχή εκείνη, --όπως αποκαλύφθηκε--, ο Πρωθυπουργός διαπραγματευόταν ήδη την ένταξή μας στο Δ.Ν.Τ. , πού σημαίνει ότι οι κερδοσκόποι γνώριζαν πού το πάει η Ελλάδα και εκ του ασφαλούς ποντάριζαν στην οικονόμα με την αγοραπωλησία cds, από το Τ.Τ….
*-- Η Εταιρεία πού αγόρασε τα cds, ονομάζεται “I.J. Partners” και απαρτίζεται από:
Α) Θ,Μαργέλο Πρόεδρο, εμπλεκόμενο με το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συμμαθητή του Πωθυπουργού, που συμμετείχε στους νέους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου..
Β) Από τον π. Πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι μέλος και σε Μ.Κ.Ο. του αδελφου του Πρωθυπουργού , Αντρίκου Παπανδρέου.
Γ) Μιράντα Ξαφά
Είναι και άλλοι Έλληνες, όπως ο Μάκας, ο Μ. Ντεμιρελ της γνωστής οικογένειας και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του κ. Χριστοφοράκου και ένα σωρό πρόσωπα που είχαν αυτά…εσωτερική ενημέρωση…!!!
Από πλευράς κυβέρνησης απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, που βρισκόταν στο Κοινοβούλιο, καθώς στην Ολομέλεια συζητούνταν το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως «η εκστρατεία λάσπης δεν μας εκπλήσσει… Το μείζον θέμα όμως είναι του κ. Σαμαρά και όχι του κ. Καμμένου. Αν τον κρατήσει στις τάξεις της ΝΔ, θα σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για την κατάπτωση στην οποία οδηγεί τη χώρα ο βουλευτής του. Ο κ. Παπανδρέου έχει πει ότι έχει αδέλφια, φίλους και υπουργούς, αλλά για τον ίδιο δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από το συμφέρον του ελληνικού λαού. Αυτό το λέω, για να ξέρουν ότι πλανώνται πλάνη οικτράν, όσοι νομίζουν ότι μπορούν να αμφισβητήσουν το ήθος του πρωθυπουργού».
Απο πλευράς ΝΔ απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, . Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος μίλησε για «βαρύτατο κοινοβουλευτικό ολίσθημα του υπουργού» να επιχειρήσει να δημιουργήσει «θέμα Σαμαρά», όταν δεν έχει την παραμικρή σχέση με το γεγονός, ενώ τόνισε στον κ. Ραγκούση πως «δεν έχετε δικαίωμα να υπαγορεύετε στον πρόεδρό μας το τι θα κάνει».
Διευκρίνισε όμως πως για τις δηλώσεις Καμμένου έχει τοποθετηθεί ήδη ο κ. Κώστας Τασούλας και πως «ο κ. Καμμένος καλείται να αποδείξει αυτά που είπε και σύμφωνα με τις αποδείξεις θα κριθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου