Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΚΟΡΑΝΤΗ και ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ...ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ...!!!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΤ ΣΕ... "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" .!

O Βαγγέλης Μειμαράκης με σημερινές δηλώσεις του στην ΝΕΤ, ερωτώμενος επανήλθε στο κόμμα του «περιθωριακού Καρατζαφέρη, πού από τότε πού τον κουτσούλησε το περιστέρι …τρελάθηκε και νόμισε ότι έγινε ρυθμιστής της πολιτικ
ής ζωής του τόπου».!
Αναφέρθηκε σε δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ, λέγοντας:
«Πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν πρόκειται να δεχθώ από τον… αστράτευτο Κοραντή, ούτε από τον κολλητό του Καρατζαφέρη τον Αϊβαλιώτη, που έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία....
Εμείς ξέραμε,
Ότι στο κόμμα του Καρατζαφέρη, μόνο ο Αιβαλιώτης ήταν ο «αστράτευτος διαρκείας» σύμφωνα με το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Στρατοδικείου.
Επιμένουμε δε ότι η υποθεσή του με τα πλαστά έγραφα πού εξαπατούσε επί μία 10ετία τις Στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχείς αναβολές στράτευσης, επανέρχεται με νέα στοιχεία από ημέρα σε ημέρα.
Τώρα μαθαίνουμε ότι και ο Κοραντής π. Αρχηγός ΕΥΠ και διορισμένος Βουλευτής του ΛΑΟΣ, είναι και αυτός.. αστράτευτος.!!!
Mπράβο στο φερόμενο ως… Πατριωτικό κόμμα.!
«Κόμμα Αστράτευτων βουλευτών» πρέπει να λέγεται
Υ.Γ.
Πληροφορίες πού φέρνουν και τον επίσης του ΛΑΟΣ , Βαίτση Αποστολάτο να μην έχει και αυτός υπηρετήσει εξακριβώσαμε ότι είναι πλήρως αναληθείς.
Μάλιστα από το περιβάλον του πληροφορηθήκαμε ότι υπηρέτησε στα ΛΟΚ, όπως άλλωστε προδίδει η παρουσία του και η έν γένει… σωματοδομή του.!

1 σχόλιο:

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΜΕ 5 ΟΣΚΑΡ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή