Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" καί ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ( Ως ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΕΤΕΦΘΑΣΕ ) Η 5η ΔΟΣΗ ...!!!

ΣΤΑ "ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ" Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ περί συναίνεσης ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ--ΝΤΟΡΑ

Αν είχαν ατομική αξιοπρέπεια και Ελληνικο πολιτικό φιλότιμο, θα έπρεπε σήμερα να είχαν εξαφανισθεί από "προσώπου" Ελληνικής γής..
Οι υποτακτικοί της συναίνεσης και της τρομοκρατίας του Ελληνικού λαού θα έπρεπε ήδη νά είχαν "αποδημήσει στούς Ουρανούς της Παγκόσμιας Ανθελληνικής και Τοκογλυφικής Τρομοκρατίας "...!
Ο Σαμαράς τους παρέδωσε μαθήματα "Εθνικής Αντίστασης" αλλά
και πλήρους γνώσης των Παγκόσμιων τερτιπιών.
Κυβέρνηση και Εξαπτέρυγα, --Καρατζαφέρης-Ντόρα-- τρομακρατούσαν τον κόσμο, ότι δεν θα μας δώσουν από το Δ.Ν.Τ., την 5η δόση του δανείου, αν δεν συναινέσει ο Σαμαράς στο Μεσοπρόθεσμο, πού επιβάλει νέα σκληρότερα μέτρα, σε αντικατάσταση των μέτρων του ήδη αποτυχημένου Μνημονίου.
Γιά να επιτύχουν τούς στόχους τους τα Εξαπτέρυγα του Δ.Ν.Τ. ( Κυβέρνηση-Καρατζαφέρης-Ντόρα) και γιά να χρυσώσουν το "χάπι" στον κοσμάκη από τα νέα μετρα ( αλλά και γιά άλλους λόγους πού θα αναφέρουμε σε νεότερο σημειωμά μας) ανέλαβαν εργολαβικά να μεταφέρουν το δίλημμα και μήνυμα της Εθνικής υποτέλειας και του Εθνικού διασυρμού:
Ή συναινείς Σαμαρα, ή δεν παίρνει η Ελλάδα την 5η δόση και καταστρεφόμαστε...
Έτσι και ο Ελληνικός λαός θα αναγκαζόταν να υποκύψει σιωπηλά στα νέα μέτρα και οι νταβάδες-δανειστές, ευκολότερα μας υποθηκεύουν...!!!
Ο Σαμαράς γνωρίζοντας άριστα τα παιχνίδια των ξένων νταβατζήδων αλλά και των... ντόπιων υποτακτικών είπε στο "Συμβούλιο του Παπούλια" ΟΧΙ.! Αμέσως ως διά μαγείας η 5η δόση μετά από τρεις ώρες κατέφθασε...!!!
Σκεφθείτε ότι μετα τον Παπακωνσταντίνου αναγκάσθηκε να το ομολογήσει και ο Καρατζαφέρης.
Μάλιστα δε ο "κλόουν" της πολιτικής μιμούμενος σε αξιοπιστία τον γνωστό κονφερανσιέ τον Μπουρνέλη είπε το εξής αμίμητο:
"Μού τηλεφώνησαν απο το Υπουργείο Οικονομικών των...ΗΠΑ. , ότι θα πάρουμε την 5η δόση"...!!!
Βέβαια δεν μας είπε σε ποιά γλώσσα μίλησαν αφού από ξένη γλώσσα δεν "σκαρμπάζει" λέξη τα δε Ελληνικά του ισοδυναμούν με απόφοιτου Δημοτικού...!!!
Δεν πειράζει Υπεύθυνος του... διασκεδαστικού προγράμματος της πολιτικής είναι...δικαιούται να τά λέει...
Πάντως το μάθημα Πατριωτισμού από το ΟΧΙ του Σαμαρά και τού τρόπου πώς βγαίνει ένας πολιτικός από τις συμπληγάδες της Εθνικής υποταγής, ας τους συνετίσει και ας καταλάβουν επιτέλους οι Ελληνες τι ρόλο και τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί πού μας Κυβερνάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου