Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

"ΕΚΛΟΓΙΚΗ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΠΡΟΚΡΙΜΑ και ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!

Πέρα και πάνω και από οποιαδήποτε δημοσκόπηση που παραγγέλουν τα "καθεστωτικά" Μ.Μ.Ε., γιά να στηρίξουν με "νύχια και με δόντια", τον Γιώργο του Μνημονίου, μαζί με τα "Εξαπτέρυγά" του, Καρατζαφέρη--Ντόρα, η καταγραφή εκλογικού αποτελέσματος, τα σαρώνει όλα.
Η σπουδάζουσα νεολαία Ελληνικής κοινωνίας, προσήλθε στις φοιτητικές κάλπες και έδωσε τα πραγματικά ποσοστά της εκλογικής προτίμησης του Ελληνικού λαού.
Εκτός και άν φοιτητές και σπουδαστές, δεν έχουν οικογένειες, δεν έχουν γονείς, αδέλφια, συγγενείς, δεν ανήκουν στην Ελλάδα, δεν είναι το μέλλον της Ελλάδας, δεν είναι η ελπίδα, το αύριο.!
Εκτός και άν δεν είναι σε αριθμούς, η απόλυτη έκφραση τού ζωντανού κορμού της κοινωνίας μας και οι κομματικές τους προτιμήσεις, δεν εναρμονίζονται, δεν αντιστοιχούν και δεν ανταποκρίνονται με τις κομματικές προτιμήσεις των οικογενειών τους, που συνθέτουν την Ελληνική κοινωνία...!
Άλλωστε το "παραμύθι" με τις στημένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το Πασοκ του Γιωργάκη να προηγείται της Ν.Δ. του Σαμαρά, παίρνει τέλος στος τέλος του Μήνα Μαϊου...
Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Έχουμε συγκεντρωτικά αποτελέσματα,
ΑΕΙ σε 197 από τους 206 Συλλόγους.
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένα τα αποτελέσματα από:
Το Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου παραδοσιακά η ΔΑΠ έχει δυνάμεις 55 με 57 ή 58% και κάλπη 4.335 άτομα. Την ΑΣΟΕΕ, όπου η ΠΑΣΠ είναι αρκετά δυνατή.
Τη Νομική Σχολή –και το Πολιτικό- όπου η ΔΑΠ έχει πάρα πολύ υψηλά ποσοστά.
Η ΔΑΠ, αυτή τη στιγμή, σε 197 Συλλόγους έχει 41,3% και 31.193
ψήφους.
Πέρυσι ήταν 31.970 ψήφοι και ποσοστό στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, 37,13%. Άρα, αυτή τη στιγμή, έχουμε μια άνοδο 4,2%. Τις υπόλοιπες παρατάξεις τις βλέπετε.
Η εκτίμησή μας είναι ότι και με τα αποτελέσματα που περιμένουμε στις υπόλοιπες σχολές, η άνοδός μας θα είναι από 4 μέχρι 5 μονάδες.
Στα ΤΕΙ σε 60 από τους 75 Συλλόγους -όπου θα ενσωματωθούν περίπου άλλες 1.000 ψήφοι, γιατί ήταν πάρα πολύ μικροί οι Σύλλογοι- έχουμε φέτος, 19.696 ψήφους.
Δηλαδή ποσοστό 50,62%, ενώ το πέρυσι ήταν 18.134 ψήφοι και ποσοστό 47,64%,. Μιλάμε για μία άνοδο 3 μονάδων.
Για μας το σημαντικότερο είναι ότι οι νέοι εκτίμησαν το στοίχημα το οποίο βάλαμε φέτος. Το στοίχημα δεν ήταν άλλο από την πολιτικοποίησή μας, καθώς, όπως γνωρίζετε, όλη τη χρονιά είχαμε μια καθαρά πολιτική καμπάνια. Και το Φεβρουάριο καταθέσαμε -παρουσία του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά- ολοκληρωμένες προτάσεις για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Άρα, οι νέοι δεν είναι μόνο lifestyle. Θέλουν και εκτιμούν τις ουσιαστικές προτάσεις.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε, , τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ για να συγχαρεί τα στελέχη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για τη μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές.
Απευθυνόμενος στα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να σας συγχαρώ ΔΑΠίτες και ΔΑΠίτισες όλους σας για τον καταπληκτικό θρίαμβο.
Αποδείξατε ότι αποχή σημαίνει ανοχή σε εκείνα τα οποία μας πικραίνουν και τα οποία θέλουμε να τα βγάλουμε από το διάβα το δικό μας.
Γιατί εμείς κοιτάμε το αύριο. Ζητάμε: Όχι αποχή, αλλά συμμετοχή. Για να μπορέσουμε να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή και να δώσουμε το δικαίωμα, το διαβατήριο στην Ελπίδα σε κάθε νέο άνθρωπο.
Κερδίσατε και πετύχατε αυτή την περιφανή νίκη για έναν ακόμα λόγο: Γιατί είχατε πολιτικό πρόγραμμα. Γιατί είχατε συγκεκριμένες θέσεις που σπάνε κατεστημένα άλατα δεκαετιών μέσα στα πανεπιστήμια.
Σας συγχαίρω και για αυτά.
Αυτό το σημερινό καταπληκτικό αποτέλεσμα φωτογραφίζει την ευρύτατη ανάγκ
η ολόκληρης της κοινωνίας να δει, επιτέλους, να αλλάζουν τα πράγματα μέσα στα πανεπιστήμια. Το παράδειγμα που είπε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, το παράδειγμα, δηλαδή, του ασύλου, που πρέπει πια να μπει στο χρονοντούλαπο του χθες είναι εκείνο το οποίο έδειξε την αποφασιστικότητά σας και τη δύναμή σας, αλλά και τη συνέπειά σας.
Όταν ξεκινήσατε αυτόν τον αγώνα ήταν πολλοί εκείνοι οι οποίοι λέγανε ότι, σε τέτοιες δύσκολες ώρες, με μεγάλες οικονομικές αναταράξεις για όλο τον κόσμο, είναι δύσκολο να περνάς θέσεις. Εσείς αντίθετα αποδείξατε ότι η νεολαία είναι σκεπτόμενη, ότι ο κόσμος θέλει να ανοίξει τα αυτιά του και να ακούσει τα καινούρια μηνύματα των καιρών.
Πραγματικά από την καρδιά μου, από τα βάθη της καρδιάς μου, συγχαρητήρια.
Έχετε την αγάπη μας και το ευχαριστώ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου