Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

TΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ και..."ΕΚΤΟΣ" ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!
 
Στο επιτελείο της Λεωφόρου Συγγρού θεωρούν ότι η κόντρα για τα υποβρύχια, µεταξύ Καρατζαφέρη και Μεϊµαράκη µπορεί να ενισχύσει τον σχεδιασµό της Ν.Δ. για συρρίκνωση του ΛΑΟΣ.
Προς την κατεύθυνση αυτή, ελέγχονται περιουσιακά στοιχεία του Καρατζαφέρη –«που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια, εντός και εκτός συνόρων», όπως έλεγαν µε νόηµα –, προκειµένου να χρησιµοποιηθούν σε µια κλιµάκωση του πολέµου.!

Η Ν.Δ. παρέχει απόλυτη στήριξη στον Μεϊµαράκη, εκτιµώντας ότι θα αποδειχθεί στρατηγικό λάθος από την πλευρά του Καρατζαφέρη να στοχοποιήσει για ζητήµατα πολιτική ηθικής ένα στέλεχος πρώτης γραµµής µε ανεπίληπτη διαδροµή και ισχυρές προσβάσεις στον πυρήνα των συντηρητικών ψηφοφόρων.
Η Ν.Δ. εµφανίζεται έτοιµη να κάνει «σηµαία» τις καταγγελίες και τους υπαινιγµούς που διατύπωσε ο πρώην υπουργός περί διαπλοκής τού Καρατζαφέρη µε επιχειρηµατικά συµφέροντα....

Το στίγµα αυτό, άλλωστε, εξέπεµψε και ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ. Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για «πρεµούρα» από τον Καρατζαφέρη, όχι γενικά για τους εξοπλισµούς, αλλά... ειδικά για τα υποβρύχια.!!! Περισσότερα εδω:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4628882

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου