Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΜΑΙΜΑΡΑΚΗΣ: «ΑΝΑΞΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ ή…‘ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ’ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ»…!!!

«Ο ΠΑΝΙΚΟΣ και Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ “Ζάππειο II” του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ» ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ… ΑΓΟΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…!!!

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν. Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι ανάξια διάψευσης και προβοκατόρικα τα όσα δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης στις 8 το πρωί.
Ο πανικός του είναι έκδηλος και από τη μεγάλη λαϊκή απήχηση που έχει το “Ζάππειο II” και ο Αντώνης Σαμαράς, και γι’ αυτό έσπευσε πρωί – πρωί να με οδηγήσει σε κοκορομαχία, ώστε να αποπροσανατολιστούμε:


Ο ρόλος του πλέον έχει αποκαλυφθεί.
Με σεβασμό στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν θα τον ακολουθήσω στο χυδαίο δρόμο που έχει διαλέξει».
Υ.Γ.
Να ληφθεί σοβαρά υπ’όψιν ότι ο Καρατζαφέρης,
Συνηθίζει να «στήνει» επεισόδια με Βουλευτές της Ν.Δ. και μετά για να αποδείξει ότι έχει δίκκαιο και για να δώσει αληθοφάνεια στο ανύπαρκτο και «στημένο» περιστατικό στέλνει επιστολές-- όπως οι προδομένες «γκομενίτσες» -- στους Αρχηγούς των κομμάτων για να τους κάνουν…ντά.
Το ίδιο έχει κάνει και με τον πιο φιλήσυχο και ήπιο βουλευτή Πειραιά Π.Μελά….!
Με μάρτυρες δύο «κολαούζα» του, έστειλε επιστολή στον τότε Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή κατηγορώντας τον πιο ευπρεπή Βουλευτή, ότι έκανε… σεξουαλική παρενόχληση μέσα στον Μητροπολιτικό Ναό Πειραιώς, σε υποψήφια Βουλευτή του…!!!
Ο Π.Μελάς πήγε να πάθει έμφραγμα από την στενοχώρεια του, όχι επειδή φοβόταν ότι ο Καρατζαφέρης θα γινόταν πιστευτός από τον Καραμανλή ό οποίος πήρε την επιστολή και την πέταξε--ποιος πιστεύει τον Καρατζαφέρη--, αλλά του δημιουργούσε οικογενειακό πρόβλημα…!
Σημειώνουμε, ότι η Υποψήφια Βουλευτής «σιχάθηκε» έκτοτε τον Καρατζαφέρη και με αιτία το επεισόδιο έφυγε και δεν ξαναπάτησε στο ΛΑΟΣ.
Ήταν άλλωστε κόρη Στρατηγού με περγαμηνές στον πόλεμο του 40 και δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με Αρχηγό κόμματος πού χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους δημοσιότητος, --όπως ο τενεκεδοκρούστης—και κυρίως όταν έμαθε και αυτή ότι ο Καρατζαφέρης δεν έχει βγάλει... ούτε το παλιό εξατάξιο Γυμνάσιο..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου