Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

"ΛΥΠΑΤΑΙ" Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο 31χρονος ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ...

ΣΥΝΙΣΤΑ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΝ και ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΠΛΗΝΕΚΤΟΜΗ

Τήν "λύπη" της εξέφρασε η Κυβέρνηση δια του Γ. Πεταλωτή, αναφερόμενη στον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου διαδηλωτή από αστυνομικούς, πού χαροπαλεύει στο Γ.Κ.της Νίκαιας...
Πλέον βρίσκεται σε καταστολή με τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ κρίσιμα.
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του χειρουργού Π. Παπανικολάου σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι σπάνια έχει δει στην καριέρα του τόσο... βίαια χτυπήματα. !!!
Ο 31χρονος δεν είναι δυστυχώς ο μόνος σοβαρά τραυματίας.
Στον Ευαγγελισμό ένας ακόμη άντρας, ηλικίας 29 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 ανθρώπους με τραύματα ή αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Το αρχηγείο της αστυνομίας έχει διατάξει ποινικές και πειθαρχικές έρευνες τόσο για τον βαρύτατο τραυματισμό του διαδηλωτή, όσο και για τα γενικότερα επεισόδια, τα οποία καταγράφηκαν από βίντεο και φωτογραφίες, είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη βίαιη συμπεριφορά ανδρών των ΜΑΤ.
Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό, όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο πολίτης βρέθηκε πολύ σοβαρά χτυπημένος στην οδό Σταδίου 10. Αμέσως διατάχθηκε, με εντολή του αρχηγού, έρευνα σε βάθος για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες τραυματισμού του, καθώς και το ενδεχόμενο ευθύνης αστυνομικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο νοσοκομείο μετέβησαν ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνοδευόμενοι από Εισαγγελέα ο οποίος εποπτεύει την έρευνα, ενώ συμμετέχει και ιατροδικαστής της αντίστοιχης υπηρεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Αντίστοιχες έρευνες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, διεξάγονται και σε όσα νοσοκομεία αναφέρθηκαν τραυματισμοί πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου