Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ «ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ» και ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ… «ΕΡΜΑΦΡOΔΙΤΗ» ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ και "ΦΡΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ...

Η Ελληνίδα διεθνής οικονομολόγος Βίκυ Πράις, «απατημένη» πρώην σύζυγός του Βρετανού υπουργού Ενέργειας, Κρις Χιουμ, ορθώνει εμπόδιο στην μάχη πού δίνει να διεκδικήσει την Ηγεσία των Φιλελεύθερων Δημοκρατών από τον Νικ Κλεγκ.
Τον αποκαλεί σε βιβλίο πού εξέδωσε «αδίστακτο σύζυγο» και κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τον χαρακτήρα του…

Η πικρία και το κάποιο αίσθημα εκδίκησης της Bίκυ Πράις έχει αφορμή το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγος εγκατέλειψε την οικογένειά του, την ίδια και τα τρία παιδιά τους μέσα σε μισή ώρα από τότε που έγινε γνωστός ο δεσμός του με την ερμαφρόδιτη γραμματέα του.
Η συμπεριφορά του αυτή θα είναι πάντα ένας εφιάλτης για την πολιτική του καριέρα.
Η Βίκυ Πράις αναφέρεται στο βιβλίο της στη μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση που προσέφερε στον πρώην σύζυγό της στην πολιτική του σταδιοδρομία, κάνοντας θυσίες στη δική της διακεκριμένη καριέρα στον χώρο της οικονομίας.
Η Ελληνίδα Βίκυ Πράις έχει ένα εντυπωσιακά πλούσιο βιογραφικό ως διεθνής οικονομολόγος.
Υπήρξε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας λογιστών και συμβούλων, στη συνέχεια ήταν η επικεφαλής των 150 οικονομολόγων του υπουργείου Ανάπτυξης, από το οποίο έφυγε για δεοντολογικούς λόγους, όταν ο πρώην σύζυγός της έγινε υπουργός Ενέργειας στη συμμαχική κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον, είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος δημοσιονομικών σπουδών, είναι καθηγήτρια σε τρία πανεπιστήμια, σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος στη μεγάλη πολυεθνική εταιρεία οικονομικών συμβουλών, την FTI, και έχει βραβευθεί από τη βασίλισσα της Αγγλίας για την προσφορά της στην οικονομία.
Ο Κρις Χιουμ, που υπήρξε και ευρωβουλευτής, έχει μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία και είναι γνωστός ως «ο πολιτικός με τα επτά σπίτια».
Τόσα είναι τα ακίνητα που έχει στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου