Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ "ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ... «ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ»...!!!

«ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,..ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6η ΚΑΙ 7η ΔΟΣΗ».;;;

Απάντηση με υψωμένο ανάστημα έδωσε ο Αρχηγός της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς στά "αφεντικά" του Γιώργου στις Βρυξέλλες (τις "δάνειες" δυνάμεις), πού με ασύστολα Ηγεμονική συμπεριφορά θέλουν να επιβάλουν και υπαγορεύσουν στον Σαμαρά να συναινέσει, στην ήδη πανθομολογούμενη αποτυχημένη πολιτική του Μνημονίου πού εφαρμόζει ο Γιώργος:
Ξεκαθαρίζει, ότι δεν μπορούν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ελλάδος και ότι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και τελεσίγραφα των Βρυξελλών.
Η δήλωση έχει ως εξής:
«Σύνταγμα, Θεσμοί και Αξιοπρέπεια, επιβάλλουν να υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι και Κυβέρνηση υπάρχει και Αντιπολίτευση υπάρχει και η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία παραμένει ισχυρή σε αυτόν τον τόπο, που λέγεται Ελλάδα».
Στη δήλωσή του προς τον «Ε.Τ.», μετά την αναφορά του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων κ. Ολι Ρεν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τις επόμενες εκταμιεύσεις είναι να υπάρχει διακομματική συμφωνία, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι απολύτως ξεκάθαρος:
«Ακόμη και στην υπόθεση εργασίας ότι εμείς θα υπογράφαμε ό,τι θέλουν για να πάρουμε την 5η δόση, ο κ. Ολι Ρεν μπορεί να μας υπογράψει ότι με την ίδια λαθεμένη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση η Ελλάδα θα πάρει την 6η και την 7η δόση;», τονίζει ο κ. Σαμαράς, καταδεικνύοντας ότι η εμμονή σε μία αποτυχημένη οικονομική πολιτική δεν προσφέρει υπηρεσίες στην πατρίδα, αλλά αντιθέτως βλάπτει.
«Εγώ δεν αλλάζω θέσεις, δεν δίνω στήριξη σε λανθασμένες πολιτικές που απέτυχαν στην πράξη και οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη ύφεση των τελευταίων δεκαετιών», τονίζει στον «Ε.Τ.» ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι «για τις καθυστερήσεις και τις αποτυχίες της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική δεν ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία, ούτε η έλλειψη συναίνεσης τους εμπόδισε να κυβερνήσουν».
Στις ιδιωτικοποιήσεις έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για το τι πρέπει να γίνει με τις ΔΕΚΟ, όπως στη ΔΕΗ, αλλά δεν μπορούμε να χαρίσουμε την κρατική συμμετοχή στον ΟΠΑΠ σε κόστος που ισοδυναμεί με έσοδα δύο τριών-ετών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου